Головна Новини Дозвілля стиль і краса В США продають оселю, що має триста вікон
commentss НОВИНИ Всі новини

В США продають оселю, що має триста вікон

В Істоні, штат Мериленд продають нерухомість, яка точно доставить клопотів, майбутнім власникам. У будинку – три сотні вікон.

4 квітня 2023, 16:05
Поділіться публікацією:

Нерухомість вартістю 4,95 млн доларів продають в Істоні, штат Меріленд. Оселю будували двадцять три роки тому, її власником є інженер-будівельник. Нещодавно особняк виставили на продаж. Окрім масштабів, що уже не здивують нікого, диковинкою будинку є кількість вікон. Їх там аж триста,

В США продають оселю,  що має  триста вікон

Особняк, у якому триста вікон

пишуть "Коментарі" з посиланням на "24 канал".

Така картинка заворожує, кажуть фахівці з лістингу.

 "Такого не побачиш щодня. Коли ти заходиш і бачиш усі вікна та все світло, що проникає всередину", – зазначає агент з лістингу Роберт Лаказе.

Усередині оселі: офіси, основний люкс, п’ять спалень, шість ванних кімнат та декілька кухонь, що якраз і вміщають таку кількість вікон. А з вулиці відкривається чудесний краєвид  на прилеглу річку Майлз.

Площа будівлі – 740 метрів квадратних. Саме ж господарство розташоване на 8 га землі.  На окремій ділянці, що входить у вартість нерухомості: сарай із трьома стійлами та кормівкою.  А також квартира, з двома спальнями та ванною кімнатою.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, актор Олексій Суровцев, котрий відкладав гроші на власний будинок, натомість облаштував готель для котів і будує для них клініку. Актор, чемпіон України з еротичних танців, плавець, художник – Олексія Суровцева знають в різних іпостасях. Хто б міг подумати, що справжньою зіркою і героєм міжнародного масштабу він стане завдяки котам.

Читайте також на сайті "Коментарі" у будинок відомої української моделі влучила російська ракета. Ратнер вже давно не живе в рідному місті.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що будинок Пугачової й Галкіна пограбували злодії: російські пропагандисти радіють Будинок Алли Пугачова і Максима Галкіна в Ізраїлі пограбували.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини