Головна Новини Дозвілля стиль і краса Три ефективних вправи, які допоможуть накачати м'язи обличчя
commentss НОВИНИ Всі новини

Три ефективних вправи, які допоможуть накачати м'язи обличчя

Прагнучи накачати прес і біцепси ми часто забуваємо, що обличчя також має м'язи

14 липня 2020, 13:24 comments2816
Поділіться публікацією:

Хтось прагне накачати собі  м'язи рук. Хтось одержимий сталевим пресом. Є й такі, які витрачають час на комплексні тренування, які допоможуть тримати в тонусі все тіло. Але багато хто часто забуває, що також вкрай важливо качати м'язи обличчя, щоб воно не було надто обрезклим на тлі широких плечей і кубиків на животі. Сьогодні ресурс mport розповість, як  мати красивим і мужнім обличчям.

Три ефективних вправи, які допоможуть накачати м'язи обличчя

Вправа №1: з щелепою

Навряд ти чи хтось із твоїх друзів звертатимете увагу на щелепи інших людей. А ось  жінки до обличчя куди більш уважні. Якщо вони бачать потужні чоловічі щелепи, то досить швидко проймаються симпатією. Фейсбілдінг пропонує тренувати щелепи так: сядь прямо, піднявши голову, після цього спробуй відтягнути нижню щелепу якомога нижче. Вона може трохи хруснути при цьому, але не бійся, це нормально. Повторюй цю вправу кожного дня по 20 разів, і тоді твоє підтягнуте і вольове обличчя досить швидко стане об'єктом жіночої симпатії.

Вправа №2: з посмішкою

Коли ти посміхаєшся, то навантажуєш близько 50 лицьових м'язів, які починають атрофуватися вже після 30 років. Щоб вони продовжували перебувати у формі, вчися мистецтву посмішки. Стисни зуби та посміхнися якнайширше, немов Чеширський кіт з твору "Аліса в країні чудес". Затримай усмішку на 5 секунд. І щодня роби два підходи по 10 разів. Крім того, що це корисно для обличчя, за допомогою цих вправ ти напевно зможеш підняти собі настрій.

Вправа №3: зі щоками

Накачати щоки ще простіше. Набери в рот якомога більше повітря – щоб щоки надулися – потримай секунд 10 і випусти. Повтори вправу 20 разів. Можна виконувати вправу в комплексі, по черзі надуваючи то ліву щоку, то праву. Варіація: замість того щоб надувати щоки, навпаки, втягуй їх. Кількість повторень – те ж саме.

Ці вправи допоможуть тобі стати щасливим володарем мужнього і аристократичного обличчя. Також видання "Коментарі" розповість про п'ять ефективних вправ з арсеналу бійців ММА.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини