Головна Новини Дозвілля стиль і краса Тренди зимового манікюру 2021 (Фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Тренди зимового манікюру 2021 (Фото)

Ідеальний зимовий манікюр доповнює образ та дарує новорічний настрій

20 листопада 2020, 10:05 comments5313
Поділіться публікацією:

Зимовий манікюр — це можливість не тільки прикрасити пальчики, а й завершити образ і подарувати собі та оточенню новорічний настрій.

Тренди зимового манікюру 2021 (Фото)

Фото: Depositphotos

Аби зимовий манікюр був модним та вдалим, варто ознайомитися з головними трендами нейл-арту та продумати майбутній дизайн своїх нігтиків. А ми в цьому вам допоможемо.

1. Білий колір

Бездоганний білий — завжди безпрограшний варіант, який стане ще актуальнішим взимку. Аби манікюр виглядав цікавіше в дизайн нігтів можна додати мереживні мотиви, блискітки, кольорову фольгу на окремі пальці.

Тренди зимового манікюру 2021 (Фото) - фото 2

2. Грайливі звірятка

Зима — ідеальна пора, щоб згадати дитинство та стати трошки несерйозною. Змініть образ леді на образ безтурботної дівчинки. В цьому вам допоможуть малюнки  пінгвінів, оленят, ведмедиків на ваших нігтях.

Тренди зимового манікюру 2021 (Фото) - фото 3

Доповнить такий дизайн омбре. Головне, не захоплюйтеся великою кількістю малюнків та поєднуйте їх зі спокійними тонами.

3. Стрази

В трендовому зимовому дизайні нігтів мають місце і блискучі камінці. Такий манікюр зробить вас зіркою корпоративів та новорічних свят. Головне як і в минулому пункті не перебільшити та не перетворити блискучий манікюр у вульгарний.

Тренди зимового манікюру 2021 (Фото) - фото 4

4.Техніка “sweet bloom”

Запам'ятається цікавий зимовий nail art і в цій техніці. Вона передбачає створення об'ємних малюнків на нігтях. Сніжинки, квітки, узори — все це додасть в ваш манікюр святковості та елегантності.

Тренди зимового манікюру 2021 (Фото) - фото 5

5. В’язані орнаменти

Дизайн “светра” подарує відчуття тепла та затишку. З таким манікюром можна зробити сотні вдалих фотографій з чашкою в руках. Цей дизайн варто створювати в пастельних тонах. Можна поєднувати з однотонними матовими нігтиками.

Тренди зимового манікюру 2021 (Фото) - фото 6

А сайт “Коментарі” бажає вам вдалих рішень та новорічного настрою. Рекомендуємо прочитати, які варіанти манікюру давно застаріли.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини