Головна Новини Дозвілля стиль і краса ТОП-5 стильних зачісок з хустинкою, ідеальних для осені
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП-5 стильних зачісок з хустинкою, ідеальних для осені

Зачіски з хустинкою - модний тренд кожного сезону

7 вересня 2020, 14:55 comments6946
Поділіться публікацією:

ТОП-5 стильних зачісок з хустинкою, ідеальних для осені

Якщо хочете створити неповторну і стильну зачіску, тоді використовуйте хустинку — цей аксесуар зараз на піку популярності й з легкістю підкреслить будь-який ваш осінній образ. Цікавими ідеями зачісок поділилася видання BeautyHUB.



Мальвіна з косами та хустинкою

Урізноманітніть усіма улюблену зачіску "мальвінку" за допомогою яскравої хусточки та плетіння. Зробіть маленький хвостик, заплетіть дві кіски, зафіксуйте їх на пучку за допомогою невидимок і вплетіть в зачіску хустинку.

Високий об'ємний пучок з хустинкою

Ця зачіска підійде для будь-якої ситуації, будь то повсякденний образ або вечірній. Але така укладка буде виглядати більш стильно і модно, якщо зробити її з гарною хустинкою. Для цього закріпіть хустинку біля основи хвостика, розділіть його на дві частини та зав'яжіть вузлом, разом з його краями. Поверніть пасма пучком і закріпіть їх "вусиками" хустки.

"Риб'ячий хвіст" з хустинкою

Підкресліть свій осінній образ за допомогою гарної зачіски, яку називають "риб'ячий хвіст". Хустинку не обов'язково вплітати у волосся, її можна просто зав'язати замість гумки, але вона додасть образу елегантності.

Фейкова коса з хустинкою

Для тих, хто не вміє плести кіски, є більш спрощений, але не менш гарний варіант зачіски. Зробіть хвостик і розділіть його на дві частини. Верхню відкладіть, а нижню розділіть на два пасма і скріпіть гумкою. Протягніть верхній хвіст крізь петлю, щоб вийшло "плетіння". Повторюйте кроки, поки не вийде кіска. А зверху неї зав'яжіть гарну хустку, якою зафіксуйте основу зачіски.

ТОП-5 стильних зачісок з хустинкою, ідеальних для осені - фото 2

Низький хвіст

Це найпростіший і найшвидший варіант зачіски. Зробіть низький хвіст і поверх гумки зав'яжіть хустинку, колір якої підходить до вашого образу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які зачіски допоможуть приховати коріння волосся, яке відросло.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини