Головна Новини Дозвілля стиль і краса Секрети краси: як швидко прибрати почервоніння очей
commentss НОВИНИ Всі новини

Секрети краси: як швидко прибрати почервоніння очей

Експерти розповіли, які засоби допоможуть у домашніх умовах позбутися від почервоніння і запалення очей

5 серпня 2021, 16:15
Поділіться публікацією:

Вранці або вкінці робочого дня багато людей стикаються з проблемою запалених і червоних очей, а також набряклості й темних кіл. Як прибрати їх у домашніх умовах, якщо під рукою немає аптечних крапель?

Секрети краси: як швидко прибрати почервоніння очей

Як швидко прибрати почервоніння очей (фото з відкритих джерел)

Холодний компрес

Швидко зняти почервоніння можна за допомогою кубиків льоду, які потрібно загорнути в марлю або змочити ватні диски у холодній воді, а потім прикласти до повік. Процедура повинна тривати не більше 5 хвилин, щоб не застудити очі. Можна повторити кілька разів.

Розчин ромашки або міцний чай

Заваріть аптечну ромашку або міцний чай, змочіть у напої ватний диск і прикладіть до очей, щоб швидко й ефективно зняти набряклість, втому і почервоніння. Компрес тримайте 10-15 хвилин, а потім вмийтеся прохолодною водою.

Картопляна скибочка

Зняти почервоніння очей і свербіж можна також за допомогою скибочки свіжої картоплі. Просто прикладіть її до закритих повік й легкими рухами протріть шкіру навколо очей. Цілющий коренеплід можна використовувати протягом 5-10 хвилин.

Компрес з огірка

Натріть свіжий огірок на тертці, а отриману кашку загорніть у марлю й прикладіть до очей на 5-10 хвилин. Огіркова вода допомагає зняти набряклість і зменшить темні кола.

Медовий розчин

Розбавте краплю меду однією столовою ложкою теплої води й закапайте розчин в очі. Але при використанні цього методу необхідно бути впевненою у відсутності алергії.

Сік алое

Надати обличчю свіжий вигляд допоможуть також очні краплі з соком алое. Розчин можна приготувати вдома і самостійно, але на це потрібен час.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, через яку хворобу білки очей можуть змінити колір.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини