Головна Новини Дозвілля стиль і краса Плюс у всьому: нова філософія від SHABO Modern Collection
commentss НОВИНИ Всі новини

Плюс у всьому: нова філософія від SHABO Modern Collection

Кілька років на пошуки ідеальної формули смаку, виключно власні коньячні спирти та нестандартне рішення в дизайні пляшки. SHABO Modern Collection об'єднав в собі традиції коньячної майстерності з вимогами сучасного споживача

10 листопада 2020, 10:02 comments1675
Поділіться публікацією:

Плюс у всьому: нова філософія від SHABO Modern Collection

"Наше виробництво відкрито для всіх. Тут ми показуємо і розповідаємо з якого винограду, на якому обладнанні і завдяки яким технологіям створюється улюблений українцями продукт, – розповідає Гіоргі Іукурідзе, засновник компанії SHABO. – За рік нас відвідує більше 50 тисяч гостей і кожна екскурсія – це діалог. Наші гості розповідають звідки приїхали, чим займаються, до чого прагнуть і якими своїми перемогами пишаються. Здатність знаходити та створювати "плюс у всьому" – чудова риса сучасних українців. Такий підхід ми вважаємо ефективним рецептом успіху в житті та на цій філософії ґрунтувалися при створенні абсолютно нового коньяку України – SHABO Modern Collection. Ми знайшли краще і з'єднали його в новому продукті".

Технологи компанії відзначають –  в новому продукті незвичайний купаж. Хоча класичні коньяки SHABO завжди були в фавориті не тільки в Україні, а й за її межами, новий експеримент був важливий.

"Наш новий продукт став пошуком нового підходу, — ділиться Тетяна Романчук, технолог компанії SHABO. – Ми провели десятки досліджень і присвятили кілька місяців створенню цього купажу. Вийшов легкий і водночас дуже виразний, приємний, квітково-ванільний аромат з нотою мигдалю і гармонійним м'яким смаком. Ми пишаємося результатом!"

Для створення SHABO Modern Collection використовується класична французька технологія викурювання спиртів, витримка в барріках з американського і французького дуба різного ступеня обсмаження, ексклюзивний асамбляж з використанням преміальних спиртів марочного напрямку, з винограду, вирощеного на кращих мікроділянках теруару SHABO.

Нестандартний дизайн для унікального напою розробило агентство Reynolds and Reyner: "Це сучасний підхід, здавалося б, до класичного напою. Етикетка –  історія про майбутнє. Вигини форми підкреслюють тонкі лінії, ніби елементи дизайну космічних кораблів. Кришка, створена спеціально для бренду, – унікальна на ринку. Її грані та форма доповнюють футуристичний дизайн етикетки та пляшки. При цьому основним елементом закриття традиційно залишається корок".

Новий коньяк України SHABO Modern Collection вже можна придбати в магазинах "АТБ" і в інших великих торгових мережах. А також купити в один клік в онлайн магазині.

Плюс у всьому: нова філософія від SHABO Modern Collection - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини