Головна Новини Дозвілля стиль і краса «Пікантний» піджак за 52 тис. гривень розсмішив мережу (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

«Пікантний» піджак за 52 тис. гривень розсмішив мережу (ФОТО)

У Мережі сміються з нового боді-піджака від модного будинку Mugler, вартість якого становить 1690 євро

2 грудня 2021, 12:40 comments1623
Поділіться публікацією:

Новинка від модного французького будинку Mugler – боді-піджак викликав сміх у мережі, користувачі змагаються у вигадуванні оригінального застосування для такої унікальної речі.

«Пікантний» піджак за 52 тис. гривень розсмішив мережу (ФОТО)

Піджак за 52 тис. гривень розсмішив мережу (фото з відкритих джерел)

У соціальній мережі Twitter активно обговорюють новий піджак, який відрізняється своїм оригінальним кроєм. Основний акцент творці зробили на об'ємних плечах, вирізі на спині та нижній частині, яка виконана у вигляді стрінгів. Вартість такого піджака на сайті бренду становить 1690 євро (понад 52 тисячі гривень).

Користувачі мережі охарактеризували його як "жакет на босу піпу" і припустили, що в такому вбранні потрібно просити підвищення заробітної плати у начальника. А ще зазначили, що такий жакет чудово підійде співробітникам для віддаленої роботи. Щоправда, щоб придбати новинку від Mugler, потрібно спочатку заробити на неї.

"Мені потрібно спочатку отримати підвищення, щоб дозволити собі такий кежуал жакет для прохань про підвищення", "Якщо і працювати на віддаленні, то тільки в такому", "Пісня про жакет від Шуфутинського заграла новими фарбами", — пишуть у коментарях.

Повний варіант образу, згідно сайту бренду, включає ще й штани. Їх надягають поверх боді. Але вони повністю не приховують обрисів фігури.

«Пікантний» піджак за 52 тис. гривень розсмішив мережу (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що минулого року французький будинок моди Givenchy створив взуття на три пальці, чим розсмішив користувачів мережі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що експерти перерахували моделі взуття, від яких краще відмовитися цієї зими, бо вони неактуальні та можуть зіпсувати ваш образ.

Також читайте, що канадський бренд Henri Vézina запропонував альтернативне рішення, представивши нову колекцію чоловічого одягу для дистанційної роботи. Автори ідеї пропонують бізнесменам надягати лише верх ділового дрес-коду — піджак сорочку та краватку, забувши на деякий час про штани через непотрібність.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини