Головна Новини Дозвілля стиль і краса П'ять мікротрендів весни, які перетворять ваш стиль
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять мікротрендів весни, які перетворять ваш стиль

Створюйте ефектні образи і дивуйте оточуючих

31 березня 2021, 10:40
Поділіться публікацією:

Якщо хочете цієї весни бути чарівною і створювати модні стильні луки, тоді ознайомтеся зі списком мікротрендів, які будуть популярні в цьому сезоні й додадуть вашому образу "родзинку".

П'ять мікротрендів весни, які перетворять ваш стиль

Фото: Edward Berthelot / Getty Images Entertainment / Getty Images

Величезні капелюхи

Головний убір — це не стільки необхідність, скільки стильна річ для створення модного образу. Цієї весни будуть актуальні моделі, схожі на капелюх-відро, тільки набагато більше. Важливе зауваження: ідеальний капелюх обов'язково повинен прикрашати незвичайний принт.

Рибальські сандалі

Найближчим часом таке взуття придбають і всі шанувальниці модних трендів. Грубі сандалі з закритим носом вже можна побачити на знімках фешн-інфлюенсеров, які майстерно поєднують їх з легкими сукнями або вільними джинсами.

Шовкові хустки

Ще один мікротренд, який цієї весни буде користуватися популярністю. Шовкові хустки, зав'язані на голову, стануть прекрасним доповненням найстильніших аутфітов. Вибирайте яскраві моделі або віддавайте перевагу хусткам від улюблених дизайнерів.

Топи

Якщо у вас в гардеробі немає топів, які б облягали вашу фігури, роблячи акцент на її достоїнствах, то це потрібно терміново виправити. Вибирайте більш спокійні відтінки або незвичайний принт — ефектно виглядатиме все.

Численні вирізи

Цієї весни актуальні вбрання з фігурними вирізами на талії або по всій довжині, вони будуть виглядати дуже стильно і красиво. Але головне — не переборщити, все має бути в міру.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що з приходом весни потрібно переглянути свій гардероб і поповнити його стильними сукнями, які будуть на піку популярності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини