Головна Новини Дозвілля стиль і краса Найважливіше, що потрібно знати про чоловічий манікюр
commentss НОВИНИ Всі новини

Найважливіше, що потрібно знати про чоловічий манікюр

Багато хто думає, що манікюр - це справа жінок. Але чоловікам ця процедура також не зашкодить

29 жовтня 2020, 15:10
Поділіться публікацією:

Багато хто думає, що манікюр — це жіноча заморочка. Проте, в сучасному світі чоловікам також було б непогано замислитися над тим, як стежити за своїми нігтями. Сьогодні ми розповімо тобі про те, як це правильно робити. Допоможе нам у цьому портал mport.

Найважливіше, що потрібно знати про чоловічий манікюр

Як чоловікам робити манікюр. ФОТО:

Процедура чоловічого манікюру має кілька важливих етапів. Помий руки з милом і просушити їх рушником. Щоб надати нігтям однакової форми, оброби їх пилкою. Також нігті варто вкоротити за допомогою ножиць або спеціальних щипців.

Використовуй розм'якшувальну ванночку для рук. Додай в літрову посудину з теплою водою 2-3 краплі рідкого мила. Також можна використовувати ванночки, призначені для зміцнення нігтів.

Після того як кутикула стане м'якою (приблизно через 10-15 хвилин) витягни руки з води та витри рушником. За допомогою дерев'яної палички відсунь край кутикули. Якщо є необхідність у видаленні кутикули або задирок скористайся манікюрними щипчиками. Також слід акуратно видалити  шкіру, яка ороговіла й знаходиться навколо нігтя. Після цього нанеси на нігті та руки живильний крем або масло для рук. Втирай крем масажними рухами. Оскільки наносити на нігті лак — це не дуже по-чоловічому, то при завершенні процедури манікюру ми рекомендуємо відполірувати нігті.

Тепер ти зможеш виглядати на всі сто. Повір, акуратні нігті впадають в очі як дамам, так і партнерам по бізнесу. Також видання "Коментарі" розповість про кращі варіанти манікюру на Хеллоуїн.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини