Головна Новини Дозвілля стиль і краса Монахиня стала блогером і здивувала Мережу своїм зовнішнім виглядом
commentss НОВИНИ Всі новини

Монахиня стала блогером і здивувала Мережу своїм зовнішнім виглядом

Сестрі-настоятельці Клодетт Пауелл 55 років

16 липня 2021, 19:55 comments1081
Поділіться публікацією:

Монахиня з США стала зіркою соціальної мережі ТікТок не тільки через "духовний контент", але завдяки  своєму юному вггляду в такому  зрілому віці. Сестрі-настоятельці Клодетт Пауелл 55 років, і вона відрізняється від своїх сестер тим, що не веде усамітнений спосіб життя, а навіть має свою сторінку в соціальній мережі  Інстаграм і ТікТок. На сторінках соціальних мереж жінка розповідає своїм підписникам про віру, релігію, а також ділиться подіями, які її надихають, передає Радіо MAXIMUM.

Монахиня стала блогером і здивувала Мережу своїм зовнішнім виглядом

Монахиня (фото з відкритих джерел)

Але найбільше уваги фоловерів привертає не так спосіб життя черниці, як її зовнішній вигляд, тобто відсутність зморшок і юне обличчя. Інтернет-користувачі  просто засипають черницю питаннями про те, як саме вона доглядає за своїм обличчям.

Тому їй довелося зняти окреме відео зі своїми "лайфхаками".

"Хочу подякувати вам, тому що це дійсно мило. Я думала, що ми тут будемо обговорювати григоріанський спів, але жінки хочуть дізнатися, як черниці доглядають за своєю шкірою" — почала свій ролик Пауелл.

За словами сестри-настоятельки, вона не користується доглядовою косметикою.

"Я вважаю це все підробкою. Взагалі, я завжди була скупою на такі речі, ще до того, як стала черницею", — зазначає жінка.

Також жінка рекомендує уникати сонця або закривати очі та обличчя від сонячних променів.

"Друг всіх дівчат — слабке освітлення", — додала вона.

Нагадаємо, вітамін E називають вітаміном молодості, й не дарма він визнаний одним з найпопулярніших інгредієнтів в косметиці — детальніше читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://maximum.fm/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sdxftgfdsa

17 липня 2021, 17:34

https://www.gurtong.net/ixo/video-c-v-s-viv-hd.html https://www.gurtong.net/ixo/video-c-v-s-liv-lol.html https://www.gurtong.net/ixo/video-l-v-i-li-x.html https://www.gurtong.net/ixo/video-l-v-i-li-xq.html https://www.gurtong.net/ixo/video-l-v-w-lp-x.html https://www.gurtong.net/ixo/video-l-v-w-lp-xq.html


Новини