Головна Новини Дозвілля стиль і краса Місія здійсненна: як випрямити волосся без утюжка
commentss НОВИНИ Всі новини

Місія здійсненна: як випрямити волосся без утюжка

Пряме, гладеньке й прекрасне волосся давно увійшло в моду

12 листопада 2020, 16:55
Поділіться публікацією:

Багато дівчат вважають за краще ходити з рівним гладким волоссям, тому часто використовують фен або спеціальний випрямляч. Але такі процедури серйозно шкодять волоссю і порушують їх структуру. Чи існують "безпечні" методи?

Місія здійсненна: як випрямити волосся без утюжка

фото з відкритих джерел

Замочіть волосся в молоці

Дуже незвичайний спосіб випрямлення, але головне, щоб працював. Візьміть тазик або кухоль, налийте трохи прохолодного молока і замочіть в ньому локони на 8-10 хвилин. Потім надіньте на голову шапочку для душу і залиште ще в такому вигляді на півгодини. Потім змийте напій шампунем і висушіть природним способом. Періодично прочісуйте локони гребінцем.

"Тога"

Це один спосіб випрямлення, яким користуються латиноамериканські жінки. Для початку потрібно помити голову, просушити волосся на сонці, м'яко прочісуючи його гребінцем. Коли вони будуть повністю сухими обмотайте їх навколо голови та зафіксуйте за допомогою шпильок. Вранці ваше волосся буде прямим і гладким.

Гумки

Перед тим, як йти спати, зробіть простий лайфак. Розділіть волосся на дві частини й закріпіть у два низьких хвостика. Візьміть еластичні гумки та розподіліть їх від початку до кінця своїх пасм, роблячи відступ в 3 сантиметри. Вранці зніміть гумки, і розчешіть локони.

Бігуді

Так, за допомогою бігуді можна не тільки зробити розкішні кучері, а й випрямити волосся. Тільки потрібні пристосування великого діаметра. Спочатку потрібно помити волосся і просушити їх рушником, а потім накрутити на великі бігуді, вони допоможуть домогтися плавних рівних переходів.

Натуральна маска (рисове борошно і яйце)

Випрямити волосся можна і за допомогою натуральної маски. Візьміть 5 ч. л. рисової муки і яєчний жовток, ретельно перемішайте, потім додайте склянку валяльної глини. Ще раз перемішайте і нанесіть на волосся. Залиште суміш на одну годину, а після змийте шампунем. Використовуйте маску 1 раз в тиждень, і ваше волосся буде завжди гладким.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, в який колір потрібно фарбувати волосся в листопаді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини