Головна Новини Дозвілля стиль і краса 5 хитрощів по догляду за шкірою від світових візажистів
commentss НОВИНИ Всі новини

5 хитрощів по догляду за шкірою від світових візажистів

Я занадто пізно лягаю спати, у мене не залишається часу на догляд за обличчям, в результаті чого мішки під очима виявляються занадто складними навіть для самих дорогих консилерів. Знайома ситуація? Сучасні жінки часто зустрічаються в дзеркалі з такими проблемами, як тьмяний колір обличчя та втомлена шкіра. Рішення знайдено! Світові зірки візажу відкривають читачам свої таємниці й розповідають кілька дієвих прийомів по догляду за шкірою.

16 жовтня 2020, 12:19
Поділіться публікацією:


5 хитрощів по догляду за шкірою від світових візажистів

Фото: apecsmed.ru

Не вмивайте обличчя

"Найдивнішою для мене порадою по догляду за шкірою було взяти приклад з французів і перестати мити обличчя. Традиційний очищуючий засіб може сильно пересушити шкіру, тому використовувати можна тільки міцелярно воду, — каже візажист Емі Надін, — я використовую її разом з косметичними дисками, щоб видалити всі сліди бруду або старого макіяжу. Мицеллярная вода забезпечує ретельне очищення шкіри і не вимагає змивання перед нанесенням макіяжу".

Використовуйте пілінг

"Макіяж набагато краще ляже на шкіру обличчя, якщо його нанести на гладку поверхню без лусочок, — каже візажист Сьюзі Герштейн, — в роботі я використовую м'який пілінг, змішаний з парою крапель води. Акуратно увітріть засіб у шкіру круговими рухами, змийте, а потім нанесіть трохи зволожуючого крему, поки шкіра ще волога".

Мінімум зволожуючого крему

"Моя особиста фішка — нанести зовсім трохи зволожуючого крему під макіяж. Масла можуть зруйнувати тональну основу та викликати зайвий блиск", — ділиться секретом візажист Брайан Дюпрі.

Використовуйте холодний компрес під очі

Якщо під рукою немає нефритового валика, візьміть чайну ложку й обережно помасажуйте шкіру під областю очей. Навіть при кімнатній температурі металева ложка на подив ефективна для зменшення набряклостей.

Замаскуйте свій недосип

"Я завжди використовую маски для догляду за шкірою навколо очей при нанесенні макіяжу, — каже знаменитий візажист Джастін Тайм, — патчі під очі забезпечують неймовірне зволоження і прекрасно розгладжують шкіру".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини