Головна Новини Дозвілля стиль і краса Казкове волосся: у мережі набирає популярності новий hair-тренд (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Казкове волосся: у мережі набирає популярності новий hair-тренд (ФОТО)

Зачіска з вкрапленням різнокольорової мішури стала новим трендом у соціальній мережі TikTok: що це за модне нововведення

17 лютого 2022, 11:35 comments3125
Поділіться публікацією:

У популярній молодіжній соцмережі TikTok набирає популярності новий hair-тренд — зачіска з вкрапленням різнокольорової мішури.

Казкове волосся: у мережі набирає популярності новий hair-тренд (ФОТО)

Hair-тренди 2022 року (фото з відкритих джерел)

"Казкове волосся", "hair tinsel", "мішура для волосся", або "сяючі нитки" — хоч би яку назву ви вибрали, суть одна — ролики з цією прикрасою зібрали в TikTok вже 85 мільйонів переглядів.

Чому саме зараз усі кинулися прикрашати волосся блискітками? Різдво та Новий рік тут ні до чого. Вся справа у загальному тренді на моду 90-х та 2000-х. Першою знаменитістю, яка приміряла hair tinsel стала Бейонсе – вона продемонструвала свій апгрейд у 2010 році на церемонії "Греммі", тоді вона вийшла на сцену, сяючи золотими пасмами. А вже недавно американська кантрі-співачка Кейсі Макгрейвс з'явилася на публіці, буквально обвішана сяючими нитками. Слідом за нею Кеті Перрі поділилася у своєму Instagram зачіскою з різнобарвною мішурою.

Відомо, що hair tinsel кріпиться безпосередньо до волосся. Причому способів багато. Але найпопулярніший – коли нитку прив'язують до окремої волоски за допомогою спеціального гачка.

Такі нитки можна купити онлайн, зазвичай, вони продаються в наборах по 10-15 штук. Потрібно тільки вибрати свій відтінок, все ж таки основне завдання — відтінити натуральний колір волосся. Наприклад, брюнеткам підійде коричнева мішура, а блондинкам – срібляста. Втім, не обов'язково керуватися саме цим правилом.

Казкове волосся: у мережі набирає популярності новий hair-тренд (ФОТО) - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що соціальна мережа TikTok має велику популярність, особливо у підлітків. Часом, там з'являються різні б'юті-тренди, але деякі з них можуть становити небезпеку для здоров'я.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини