Головна Новини Дозвілля стиль і краса Хна - найпопулярніша фарба для волосся в світі
commentss НОВИНИ Всі новини

Хна - найпопулярніша фарба для волосся в світі

Пофарбоване хною волосся набувають стійкості до впливу погодних явищ, стають пружними, блискучими

27 січня 2021, 02:50
Поділіться публікацією:

Природна фарба найчастіше використовується східними красунями для додання волоссю красивого мідного блиску. Кожна жінка, хоч раз, коли наближався час чергового фарбування волосся, замислювалася, як зробити цей процес менш травмуючим.

Хна - найпопулярніша фарба для волосся в світі

Руда дівчина (фото з відкритих джерел)

Фахівці кажуть — хна — прекрасний засіб від лупи. Також здавна хна використовується для прискорення росту волосся.

По суті, хна — це листя лавсона неколючими, які багато століть використовують в якості барвника як для волосся, так і для шкіри (мехенді).

Пофарбоване хною волосся набувають стійкості до впливу погодних явищ, стають пружними, блискучими. Все це завдяки тому, що при правильному заварюванні хни, на волосся діє смола листя Лавсона — зовні вона обволікає волосся, пригладжує лусочки і робить волосся струменіють і блискучими Однак це працює тільки з якісної натуральною хною, однойменні хімічні фарби не мають такого ефекту.

Нагадаємо, за словами фахівців, "поганий" рівень холестерину в крові ефективно допомагають знижувати огірки. Незважаючи на те, що в їх плодах міститься 94-96% води, цей овоч багатий на вітаміни А, С, Е, К, а також кальцій, залізо, марганець, йод, натрій і магній, які містяться в його шкірці. Також огірки містять пектини, які є типом розчинної клітковини, а вона своєю чергою, покращує травлення, виводить "поганий" холестерин з організму і сприяє поліпшенню показників здоров'я серця.

Ще цей овоч допомагає при артриті, він зміцнити кістки і м'язи, знімає ломоту в суглобах. Деякі експерти впевнені в тому, що огірки завдяки своєму "охолодному ефекту" здатні запобігти і знизити запальні процеси в організмі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://vyborok.com/
comments

Обговорення


Новини