Головна Новини Дозвілля стиль і краса Гарячі фото голлівудської актриси українського походження Міли Куніс
commentss НОВИНИ Всі новини

Гарячі фото голлівудської актриси українського походження Міли Куніс

Міла Куніс народилася в місті Чернівці в родині успішного інженера Марка і власниці аптеки Ельвіри

16 серпня 2021, 21:49 comments1592
Поділіться публікацією:

Міла Куніс — голлівудська актриса українського походження, отримала нагороду "Жінка року" за версією американського університету Гарвард. Пропонуємо вашій увазі спокусливі фото зірки.

Гарячі фото голлівудської актриси українського походження Міли Куніс

Міла Куніс - фото з відкритих джерел

Мілена (Міла) Куніс народилася в місті Чернівці в родині успішного інженера Марка і власниці аптеки Ельвіри. У 1991 році, коли дівчинці було всього 7 років, сім'я вирішила відправитися в Америку. Вони приїхали в Лос-Анджелес, Каліфорнія, маючи всього 250 доларів, але вже дуже скоро почали нове, американське, життя. Далі про красуню пише Радіо MAXIMUM.

Гарячі фото голлівудської актриси українського походження Міли Куніс - фото 2

У 9-річному віці майбутня зірка Голлівуду вже чітко знала, що стане знаменитістю. Батько влаштував маленьку Мілу в акторську школу в Беверлі-Хіллз, якого вона відвідувала після школи. 1998 стала важливим рубежем для Міли Куніс. Вона пройшла проби для нового проекту "Шоу 70-х". Саме він дав дівчині старт у велике кіно. Однак почалося все з невеликого обману.

Гарячі фото голлівудської актриси українського походження Міли Куніс - фото 3

Річ у тому, що на момент початку зйомок актрисі було всього 14 років, в той час, як за умовами організаторів всі виконавці повинні були бути старше вісімнадцяти. Міла виглядала досить дорослою, тому ніхто не засумнівався в її віці. Коли непорозуміння вирішилося, режисери не захотіли розлучатися з талановитою дівчинкою і залишили її.


Гарячі фото голлівудської актриси українського походження Міли Куніс - фото 4

В результаті Міла знялася у всіх восьми сезонах шоу, заробила собі популярність і величезну кількість шанувальників. Актриса ніколи не приховувала свого захоплення азартними іграми. В одному з інтерв'ю зірка зізналася, що одного разу примудрилася програти в казино Лас-Вегаса значну суму грошей.

Нагадаємо, одна з найміцніших і красивих пар Голлівуду Ештон Кутчер і Міла Куніс вирішили продати свій розкішний маєток в престижному районі Беверлі Хіллз. Фотографії будинку вже з'явилися на сайті ріелтерської компанії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://maximum.fm/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван

17 серпня 2021, 06:20

Мила - еврейка украинского происхождения.


Новини