Головна Новини Дозвілля стиль і краса Гаряча Кайла Сіммонс, яка пішла з волейболу через пікантні фото
commentss НОВИНИ Всі новини

Гаряча Кайла Сіммонс, яка пішла з волейболу через пікантні фото

Кайла була капітаном університетської команди у Флориді

28 червня 2021, 15:18 comments2580
Поділіться публікацією:

Гаряча американська спортсменка — Кайла Сіммонс. Дівчина могла б радувати уболівальників волейболу своєю грою, але змушена була завершити спортивну кар'єру через критику: не всім подобалися її відверті фото в Instagram, повідомляє Радіо MAXIMUM.

Гаряча Кайла Сіммонс, яка пішла з волейболу через пікантні фото

Кайла Сіммонс (фото з відкритих джерел)

Гаряча Кайла Сіммонс, яка пішла з волейболу через пікантні фото - фото 2

Кайла була капітаном університетської команди у Флориді, виступала за юніорську збірну США, потім перейшла у волейбольну команду університету Маршалла — другого за величиною американського університету та одного з найстаріших державних університетів в Західній Вірджинії, з успіхом виступала на рівні NCAA (найсильнішої студентської ліги Америки). Однак незабаром завершила кар'єру.

Гаряча Кайла Сіммонс, яка пішла з волейболу через пікантні фото - фото 3

Готовий побачити ті самі спокусливі кадри Кайли? Ми відібрали для тебе пікантні фото зі сторінки красуні в Instagram. Насолоджуйся.

Гаряча Кайла Сіммонс, яка пішла з волейболу через пікантні фото - фото 4

В університеті і команді на неї тиснули через відверті публікації у соціальних мережах. Дівчина вирішила, що нікому не дозволить вказувати, як їй жити.

Гаряча Кайла Сіммонс, яка пішла з волейболу через пікантні фото - фото 5

Восени 2020 року американська красуня пішла з волейболу заради сексуальних знімків, які публікує в своїх соціальних мережах.


Гаряча Кайла Сіммонс, яка пішла з волейболу через пікантні фото - фото 6

Нагадаємо, Джессі Банні з Німеччини витратила 23 тисячі євро, щоб кардинально змінити свою зовнішність і стати схожою на ляльку Барбі. За два роки блогерші вдалося помітно змінитися.

Видання The sun повідомляє, що 20-річна Джессі виросла в дуже консервативній родині і батьки постійно обмежували її в бажанні бути більш жіночною і привабливою. Їй забороняли носити яскравий одяг, робити макіяж і навіть не дозволяли гратися ляльками Барбі, вважаючи, що такі іграшки негативно впливають на розвиток дитини.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини