Головна Новини Дозвілля стиль і краса Ці продукти значно погіршують колір обличчя
commentss НОВИНИ Всі новини

Ці продукти значно погіршують колір обличчя

Сіль впливає на зовнішній вигляд, зокрема на шкіру навколо очей

2 листопада 2021, 02:45
Поділіться публікацією:

Якщо ваша шкіра померкла, з'явилися мішки під очима, набряки та нерівності, не варто відразу накладати на обличчя кілограм косметики. Може, варто подивитися свій спосіб життя та звичний раціон. Про це пише time. Молоко. Фахівці стверджують: лактоза провокує появу прищів на обличчі. Сири також містять речовини, що посилюють функцію сальних залоз. На думку деяких учених, після 25 років взагалі треба відмовитись від молочки.

Ці продукти значно погіршують колір обличчя

Дівчина (фото з відкритих джерел)


Сіль впливає на зовнішній вигляд, зокрема на шкіру навколо очей, але це побічно. Вона перевантажує організм рідиною, від чого утворюються мішки під очима, вони пройдуть, але шкіра залишається розтягнутою. Сіль зневоднює організм і повністю виключати сіль із раціону не варто. Краще вибирати сіль йодовану, морську, гімалайську. Кава містить кортизол, стимулює сальні залози та запалення, знижує рівень засвоєння вітаміну С. Але для того, щоб отримати такі результати від вживання кави, потрібно щодня випивати 5-7 чашок. Алкоголь, як відомо, інгібує дію ферменту, використовуваного тілом для боротьби із запальними процесами шкіри, і лише кількох келихів вина достатньо, щоб дозволити запальному процесу розгорітися. В результаті з'являються перші ознаки – почервоніння щік та носа.


Нагадаємо, щороку розважальний ресурс TC Candler разом із Independent Critics представляють рейтинг ТОП-100 найкрасивіших жінок. І це не стало винятком. Перемогу в ньому здобула 19-річна модель Яель Шелбія. Дівчина очолила рейтинг жінок із найкрасивішим обличчям у світі, випередивши таких світових знаменитостей як Лалісу Манобан, Приянку Чопра, Галь Гадот, Андріану Гранде, Селену Гомес, Наталі Портман та інших. При цьому модель ізраїльського походження Яель Шелбія вже неодноразово опинялася у цьому списку, але жодного разу не здобувала перемогу. У 2017 році вона посіла 14 місце, у 2018 – 3, а у 2019 – 2 місце.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини