Головна Новини Дозвілля стиль і краса Будь як лялька Bratz: Мережу заполонив новий б'юті-тренд (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Будь як лялька Bratz: Мережу заполонив новий б'юті-тренд (ФОТО)

У соціальних мережах набирає великої популярності новий бьюті-тренд – макіяж Bratz Doll, натхненний легендарними ляльками

11 січня 2022, 16:35 comments3378
Поділіться публікацією:

Напевно, кожна дівчинка у дитинстві хотіла повторити образ своєї улюбленої ляльки. Тепер це переросло у справжній бьюті-тренд. У соціальних мережах набирає популярності макіяж Bratz Doll, натхненний культовими ляльками.

Будь як лялька Bratz: Мережу заполонив новий б'юті-тренд (ФОТО)

Макіяж як у ляльок Bratz (фото з відкритих джерел)

Відомо, що тренд макіяжу у стилі ляльок Bratz розпочався із сайту Reddit та згодом охопив майже всі соціальні мережі. На YouTube можна знайти безліч інструкцій, як зробити ляльковий макіяж, а багато бьюті-блогерів і професійних візажистів вже встигли приміряти яскравий образ.

І це не перший випадок, коли лялькам Bratz приписують натхнення для деяких сучасних тенденцій макіяжу. У 2017 році британське видання Daily Mail опублікувало статтю, в якій порівнюється стиль деяких знаменитостей – Хлої Кардашян, Джіджі Хадід та Ріанни з ляльками Bratz.

До речі, перетворитися на таку ляльку в реальному житті не так уже й складно – потрібно зробити акцент на очі, використовуючи накладні вії, яскраві тіні та чорну підводку, брови у ляльок досить тонкі, тому їх доведеться зменшити. Губи у Bratz дуже пухкі – щоб створити такий ефект, скористайтесь контурним олівцем та двома відтінками матової помади.

Будь як лялька Bratz: Мережу заполонив новий б'юті-тренд (ФОТО) - фото 2
Будь як лялька Bratz: Мережу заполонив новий б'юті-тренд (ФОТО) - фото 3
Будь як лялька Bratz: Мережу заполонив новий б'юті-тренд (ФОТО) - фото 4

Нагадаємо, що наша шкіра вимагає особливого та системного догляду. Але багато дівчат не замислюються про це, тому забувають змивати макіяж на ніч, а то й зовсім не правильно очищають шкіру від косметичних засобів. Лікар-дерматолог Світлана Якубовська розповіла, як правильно змивати make-up.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, якщо хочете виглядати стильно та ефектно, варто звернути увагу на кілька б'юті-лайфхаків за вечірнім макіяжем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини