Головна Новини Дозвілля секс За добу побив усі рекорди: новий серіал Netflix очолив рейтинги переглядів у всьому світі
commentss НОВИНИ Всі новини

За добу побив усі рекорди: новий серіал Netflix очолив рейтинги переглядів у всьому світі

Серіал "Всі ми мертві" став популярнішим за "Гру в кальмара"

4 лютого 2022, 17:04
Поділіться публікацією:








"Всі ми мертві" — новий південнокорейський серіал Netflix, який став доступним для перегляду з 28 січня 2022 року. За один день серіал очолив топ-10 серіалів із найбільшою кількістю переглядів. Про це повідомляє FlixPatrol.

За добу побив усі рекорди: новий серіал Netflix очолив рейтинги переглядів у всьому світі

Серіал "Всі ми мертві" - фото з відкритих джерел

Серіал очолює рейтинги в 25 країнах світу, а також він здобув перше місце у глобальному чарті Netflix. Новий серіал домінує у топах 46 різних держав світу.

Якщо порівнювати з мегапопулярним серіалом "Гра в кальмара", то йому знадобився минулого року майже тиждень, щоб здобути перше місце на Netflix. Серіал "Всі ми мертві" здобув перемогу на стримінговій платформі за один день. 

За сюжетом серіалу, у школі, де навчаються підлітки, починається зомбі-апокаліпсис. Компанія школярів застрягла в кампусі й намагається зробити все можливе, щоб не перетворитися в зомбі. 

Як повідомляли раніше "Коментарі", потокова медіа-компанія Netflix заявила, що підвищує ціни в Сполучених Штатах і Канаді. У Сполучених Штатах ціна передплати зросла з 1,50 до 15,49 доларів. У Канаді ціна на стандартний план Netflix також зросла з 1,50 доларів США до 16,49 канадських доларів. Преміальна передплата зросла з 2 доларів до 20,99 канадських доларів. 

Акції Netflix виросли приблизно на 2% після новини. Підвищення цін відбулося за тиждень до того, як стрімінгова компанія має оголосити свої прибутки за четвертий квартал. Але причина цього кроку компанії досить проста: вона витрачає мільярди доларів на контент, і оскільки потокове передавання стає все більш невід’ємною частиною розважального ландшафту, зростання таких компаній, як Netflix, сповільнюється, а залучення нових передплатників стає важчим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини