Головна Новини Дозвілля секс Які продукти та харчові звички знижують сексуальне задоволення
commentss НОВИНИ Всі новини

Які продукти та харчові звички знижують сексуальне задоволення

Які продукти “вбивають” оргазм

сьогодні, 05:42
Поділіться публікацією:

Дослідження показують, що певні продукти та харчові звички можуть впливати на сексуальне здоров’я і, зокрема, на здатність відчувати оргазм. Споживання деяких продуктів може знижувати лібідо, порушувати кровообіг або негативно впливати на гормональний баланс, що в результаті може “вбивати” оргазм, повідомляє портал “Коментарі”. 

Які продукти та харчові звички знижують сексуальне задоволення

Ілюстративне фото

Цукор спричиняє коливання рівня глюкози в крові, що може призвести до швидкої втоми. Відчуття втоми та відсутність енергії — це прямий шлях до зниження сексуального бажання та здатності досягти оргазму.

Продукти, багаті на оброблені вуглеводи (наприклад, білий хліб, макарони з рафінованого борошна та солодкі закуски), також негативно впливають на сексуальне здоров'я. Надмірне споживання оброблених вуглеводів спричиняє коливання рівня інсуліну, що призводить до зниження рівня тестостерону. 

Надмірне споживання солі може призводити до підвищення кров'яного тиску, що, своєю чергою, погіршує кровообіг. Поганий кровообіг знижує приплив крові до статевих органів, що необхідно для досягнення оргазму. Погіршення кровотоку може призвести до проблем з ерекцією у чоловіків і зниження чутливості у жінок.

Хоча невелика кількість алкоголю може знизити стрес і зробити людину більш розкутою, його надмірне вживання є однією з причин, які можуть заважати досягненню оргазму. Алкоголь є депресантом, який уповільнює функції центральної нервової системи. Це впливає на здатність тіла реагувати на сексуальні стимули, знижуючи чутливість та відчуття під час статевого акту.

Жирна їжа сприяє накопиченню холестерину в артеріях, що звужує їх та ускладнює кровотік до статевих органів. Це може призвести до зниження чутливості та проблем із досягненням оргазму в обох статей.

Надмірне вживання кофеїну може підвищувати рівень тривожності та порушувати сон, що в кінцевому результаті негативно впливає на сексуальне бажання. Високий рівень тривожності може впливати на нервову систему та ускладнювати здатність до розслаблення, необхідного для досягнення оргазму.

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, чому зникає сексуальне бажання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини