Головна Новини Дозвілля секс Ви будете здивовані: який афродизіак кращий для жінок
commentss НОВИНИ Всі новини

Ви будете здивовані: який афродизіак кращий для жінок

Італійські дослідники з'ясували, за допомогою якого продукту можна підвищити сексуальне бажання у жінок

30 серпня 2021, 12:15
Поділіться публікацією:

Стимулювати або посилити статевий потяг можна за допомогою певних продуктів-афродизіаків. Італійські вчені в ході дослідження з'ясували, який фрукт може підвищити лібідо у жінок.

Ви будете здивовані: який афродизіак кращий для жінок

Що збуджує жінку / Фото: flickr.com

Як не дивно, але найкращим афродизіаком для жінок були визнані не устриці й не полуниця, а яблуко. Так, виявляється, що цей смачний і доступний фрукт завдяки органічним сполукам впливає на гормон естрадіол, який грає велику роль в сексуальному збудженні. А ще яблука багаті на антиоксиданти й поліфеноли, які стимулюють приплив крові до статевих органів, тим самим викликаючи збудження.

Такі висновки були зроблені на основі результатів дослідження, в якому взяло участь понад 700 італійок у віці від 18 до 43 років. Жінок розділили на дві групи. Учасники з першої щодня з'їдали понад 2 яблук, а інші — утрималися від вживання фрукта. Після закінчення експерименту італійки відповіли на питання в анкеті, які стосуються їх сексуальної активності, зокрема частоту і задоволеність інтимним життям.

В результаті вчені з'ясували, що жінки, які вживали регулярно яблука значно збільшили своє сексуальне задоволення.

Нагадаємо, що мигдаль регулює роботу статевих гормонів і допомагає підтримувати їх баланс в організмі, завдяки високому вмісту поліненасичених жирних кислот.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в сучасному світі активно використовується така наука як фізіогноміка. Вона допомагає зрозуміти характер і визначити тип особистість людини по його обличчю. Експерти з цієї області відзначили, що риси обличчя також можуть вказувати на сексуальний потенціал. Як його визначити?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини