Головна Новини Дозвілля секс Вчені все-таки виявили зв'язок між довжиною носа і статевого члена
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені все-таки виявили зв'язок між довжиною носа і статевого члена

Який зв'язок між довжиною носа і статевого члена

8 червня 2021, 00:41
Поділіться публікацією:

Китайські вчені — це вам не британські. Вони провели прагматичне дослідження чоловічої анатомії. Зокрема вирішили встановити твердження про те, що довжина носа може свідчити про габарити статевого члена чоловіка. Виявилося, такий зв'язок все-таки існує.

Вчені все-таки виявили зв'язок між довжиною носа і статевого члена

Дослідження чоловічої анатомії (фото з відкритих джерел)

З більш ранніх наукових експериментів вчені з'ясували, що довжина ступні, а також зріст чоловіків ніяк не корелюється з довжиною статевого органу. Чого не скажеш про довжину носа, пише Maxim.

Дослідники зробили хитро. Основна проблема з обчисленням довжини пеніса — той факт, що в лабораторії, коли вимірювання проводять самі вчені, рідко яким чоловікам вдається продемонструвати свою гідність, так би мовити, на повну величину. З іншого боку, коли чоловіки займаються вимірюванням самі, в спокійній інтимній атмосфері, вони занадто часто дещо завищують параметри.

Тому для незалежного вимірювання китайські вчені вирішили мати справу з неживими володарями пенісів. І вирушили в морг, де почали вимірювати носи, а потім і пеніси ad mortem, в стані спокою. Всього в експерименті взяли мимовільну участь 126 чоловіків різного віку. І що б ви думали? Незалежне дослідження повністю підтвердило популярний міф. Виявилося, що чоловіки, чия довжина носа перевищувала середню (5,8 см), мали більш довгі пеніси, ніж їх кирпаті товариші по нещастю. Зокрема, в коротконосих середня довжина пеніса становила 10 сантиметрів, а у довгоносих — 13 см, що є нормою для середньостатистичного чоловіка.  

Таким чином, роблять висновок вчені, у людей з нормальними і довгими носами пеніс звичайний, а ось в коротконосих він дещо менший за норму.

Як повідомляли раніше працівники аварійно-рятувальної служби "Київська служба порятунку" змогли допомогти киянину, який заради інтересу надів гайку на власний статевий орган, і не зміг її зняти.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини