Головна Новини Дозвілля секс Вчені пояснили, чому чоловіки посилають жінкам фотографії своїх геніталій
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені пояснили, чому чоловіки посилають жінкам фотографії своїх геніталій

Мода на розсилку фотографій власного пеніса прийшла до нас з Заходу

10 липня 2021, 02:19
Поділіться публікацією:

Немає нічого дивного в тому, що закохані обмінюються інтимними фотографіями. Але що ж робити з тими чоловіками, які — часто без попередження — засипають дівчат фотографіями своїх геніталій? Зрозуміти і пробачити, адже причина досить поважна.

Вчені пояснили, чому чоловіки посилають жінкам фотографії своїх геніталій

Відправка своїх фотографій (фото з відкритих джерел)

Мода на розсилку фотографій власного пеніса прийшла до нас з Заходу. Там проблема відправки та отримання фотографій пеніса обговорюється, якщо поки не на законодавчому рівні, то на журналістському — точно. GQ розповів, чому чоловіки не можуть стримувати себе, посилаючи фотографії такого характеру.

Опитування, проведене сайтом знайомств Match.com серед тисяч користувачок, показав, що 53% жінок хоча б раз отримували фото незнайомого члена незнайомого чоловіка. Що цікаво, 47% дійсно надсилали такі фото без попередження і прохання.

Так чому ж чоловіки продовжують розсилати фотографії свого члена? Тепер у нас є наукова відповідь. Психолог, доктор Джастін Ліміллер вважає, що чоловіки неправильно інтерпретують реакцію жінок на такого роду фотографії. Вони переконані, що щиро радують жінку такій інтимною панорамою. Ем, це не зовсім так ...

Загалом, домовимося: ви будете відправляти дівчині фото свого члена тільки в тому випадку, якщо вона сама про це попросить. А якщо хочете вразити незнайомку, використовуйте миле фото кошеня. Так у вас високі шанси на знайомство.

Нагадаємо, ефектна американська співачка і дизайнер Ріанна вирішила підтримати ЛГБТ-спільнота пікантними знімками. Зірка опублікувала серію фото в нижній білизні власного бренду Savage x Fenty. Так, 33-річна Ріанна позувала на ліжку в чорній футболці, напівпрозорих трусиках з райдужним принтом і панчохах з райдужною гумкою. Образ доповнили численні намиста і браслети.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини