Головна Новини Дозвілля секс Вчені назвали позицію, яка дозволяє гарантувати жінці досягнення оргазму
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені назвали позицію, яка дозволяє гарантувати жінці досягнення оргазму

Все, що потрібно чоловікові для досягнення оргазму - це добре налагоджений зв'язок між парасимпатичної нервової системою

19 серпня 2021, 03:34
Поділіться публікацією:

Жіночий оргазм — те, до чого хочуть бути причетними більшість чоловіків. Але не всі вони знають, що для цього потрібно зробити. На щастя, є вчені, чиї дослідження істотно полегшують життя. Вони, зокрема, назвали ідеальну позу для досягнення оргазму.

Вчені назвали позицію, яка дозволяє гарантувати жінці досягнення оргазму

Відносини (фото з відкритих джерел)

Результати чергового дослідження здатні змінити ваше життя. Їх опублікували в журналі "Клінічна анатомія" в статті, має досить таємничу назву "Анатомічні відмінності і оргазм: можуть особливості анатомічної будови вплинути на здатність досягнення оргазму?".

Автори статті, професора Медичного університету Індіани, під час свого дослідження прийшли до кількох висновків. Для початку: чоловікам набагато простіше досягти оргазму, ніж жінкам (несподіванка року). Все, що потрібно чоловікові для досягнення оргазму — це добре налагоджений зв'язок між парасимпатичної нервовою системою і симпатичної нервовою системою.

Простіше кажучи, коли прекрасна незнайомка торкається до вашого пеніса, ваш мозок обробляє це приємне відчуття і підказує пеніса, як потрібно правильно реагувати. А там вже і до оргазму, так би мовити, недалеко.

Нагадаємо, якщо і є в світі щось незмінне, то це загадковість жіночого організму, яка включає, зокрема, і загадковість жіночого оргазму. Якщо людина не може не досягати оргазму під час процесу продовження роду, то жінці оргазм дістався ніби просто так, як комплімент від природи. Також протягом певного часу існувала думка, що жіночий оргазм — виверт, що стимулює сполучення. Але, як розповідає Maxim, вчені таки знайшли відповідь на одвічне питання: навіщо жінці оргазм.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Иван

19 серпня 2021, 06:25

Бред


Новини