Головна Новини Дозвілля секс У небі над Великобританією помітили вогняну кулю: як вона виглядала (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У небі над Великобританією помітили вогняну кулю: як вона виглядала (ВІДЕО)

Метеор був помічений у небі над Саутгемптоном

10 вересня 2021, 15:11
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








Над узбережжям Великобританії пролетів метеор. Про це повідомляє видання Space.com.

У небі над Великобританією помітили вогняну кулю: як вона виглядала (ВІДЕО)

Метеор. Фото: скріншот із відео

Цієї неділі, 5 вересня, на камеру був зафільмований метеор, що висвітлює нічне небо над південним узбережжям Великобританії. На відео глядачі можуть побачити яскравий об'єкт, схожий на вогненну кулю, що летить по небу над поромним терміналом Red Funnel у Саутгемптоні.

Для довідки: метеором називають явище при згорянні в атмосфері планети метеорних тіл, наприклад осколків комет або астероїдів. Таке явище буває різного ступеня інтенсивності. Слабкі метеори називаються падаючими зірками, а сильні — болідами.

Відео: YouTube-канал Solent Ships

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що астрономи сфотографували галактики, які знаходяться на відстані мільярдів світлових років від нашої планети. Зробити знімки їм вдалося за допомогою телескопа під назвою Hubble. Вчені розповіли, що велика маса таких об'єктів спотворює і збільшує світло від них. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що шестиколісний робот американського відомства NASA добув свій вже другий зразок марсіанської породи. Ровер просвердлив отвір у камені, який отримав ім'я Rochette. Зазначається, що раніше Perseverance вже здійснював спроби видобутку керна червоної планети, проте вони не увінчалися успіхом через те, що занадто м'яка порода розсипалася на шматки під дією його ударного свердла. Новий зразок був запечатаний у титановій трубці й захований у корпусі робота. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини