Головна Новини Дозвілля секс У Львові неповнолітнього оштрафували за секс з 18-річною дівчиною на тролейбусній зупинці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Львові неповнолітнього оштрафували за секс з 18-річною дівчиною на тролейбусній зупинці

Франківський суддя оштрафував неповнолітнього за інтим з львів’янкою на зупинці громадського транспорту. Хлопець має заплатити 51 грн штрафу. Дію у суді розглянули як дрібне хуліганство.

23 травня 2023, 11:15
Поділіться публікацією:

Про це пишуть "Коментарі" з посиланням на Франківський районний суд Львова.

У Львові неповнолітнього оштрафували за секс з 18-річною дівчиною на тролейбусній зупинці

Судове засідання. Фото з відкритих джерел

Подія трапилася у лютому, поточного року, пізно ввечері. Як зауважують в постанові суду, молода пара своїми діями порушила громадський порядок.

"Розглянено справу про притягнення до адміністративної відповідальності другого з правопорушників, які 25.02.23 на зупинці громадського транспорту  вступили у статеві зносини та порушили громадський порядок", — йдеться у постанові суду.

Як зауважують далі, — хлопець вкотре не з’явився на засідання. Проте, це не стало перешкодою визнати його винним у "дрібному хуліганстві" та оштрафувати на 51 грн. 18-річа львів’янка, котра зайнялася з ним сексом, раніше отримала усне попередження про хуліганство. Під час інтиму, пару застукали патрульні. Тож, у суді врахували надані поліцейськими відеодокази з місця події. Окрім штрафу, хлопець має сплатити і 537 грн судового збору. Водночас, постанову можуть оскаржити у Львівському апеляційному суді.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Під час виступу на власному концерті, Артем Пивоваров влаштував "доганялки" з охоронцем Артем Пивоваров продовжує дивувати зухвалою поведінкою під час своїх виступів на сольних концертах. Чимало його прихильників збентежені цими витівками, і навіть готові відмовитися від творчості артиста.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — Чому маріупольці залишають на балконах своїх квартир напис "Люди". Російські загарбники у Маріуполі виганяють цивільних на вулицю або поселяють їх у гуртожитки, забираючи людські оселі. Розгублене населення намагається усілякими способами врятувати нажите.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини