Головна Новини Дозвілля секс У британському університеті відкрили курс для секс-працівників
commentss НОВИНИ Всі новини

У британському університеті відкрили курс для секс-працівників

Університет хоче показати, що соціальна стигма не завадить молоді з уразливих груп отримати підтримку

18 листопада 2021, 05:45
Поділіться публікацією:

Даремський університет відкрив курс для студентів, які причетні до секс-індустрії. У закладі повідомили, що організували заняття на прохання невеликої кількості зацікавлених учнів. Міністр додаткової освіти Мішель Донелан звинуватила університет у легітимізації небезпечної індустрії, яка процвітає завдяки експлуатації жінок. Ректорат, у свою чергу, відповів, що лекції з секс-робіт дозволять слухачам убезпечити себе від ризиків індустрії, пише ВВС.

У британському університеті відкрили курс для секс-працівників

Відносини (фото з відкритих джерел)

"Ми категорично не заохочуємо секс-бізнес, але ми прагнемо підтримувати наших студентів", – заявив представник вишу.

За його словами, завдання та зміст курсу неправильно витлумачені. Насправді університет хоче показати, що соціальна стигма не завадить молоді з уразливих груп отримати підтримку.

Нагадаємо, кожен рік американський журнал People вибирає серед знаменитостей найсексуальнішого чоловіка. У 2021 році титул отримає зірка кіновселеного Marvel, 40-річний актор Кріс Еванс. Про це повідомляє видання Page Six. Офіційно володаря титулу представлять наступного тижня, опублікувавши його фотографію на новій обкладинці. Але інсайдери впевнені, що ним стане Капітан Америка. Він мав стати найсексуальнішим чоловіком 2020 року, але потрапив у скандал через те, що випадково засвітив у соціальній мережі свою інтимну фотографію. Тоді організатори вирішили віддати звання іншому чоловіку — Майклу Бакарі Джордану, який зіграла у "Чорній пантері" та "Фантастичній четвірці". До речі, Кріс Еванс почав кар'єрний шлях з телевізійного серіалу "Протилежна стать" і, до того ж до роботи в супергеройських фільмах, з'являвся в таких картинах, як "Недитяче кіно" (2001), "Ад" (2007), "Обдарована" (2017). ) та "Дістати ножі" (2019).






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини