Головна Новини Дозвілля секс Секс став видом спорту: у Швеції пройде чемпіонат Європи з сексу
commentss НОВИНИ Всі новини

Секс став видом спорту: у Швеції пройде чемпіонат Європи з сексу

Фестивалі сексу вже були в історії людства. Тепер мистецтво кохатися вийшло на новий рівень

30 травня 2023, 19:45 comments1511
Поділіться публікацією:

Учасники чемпіонату Європи з сексу змагатимуться в 16 дисциплінах. Але зареєструватися на цей захід вдасться небагатьом

Секс став видом спорту: у Швеції пройде чемпіонат Європи з сексу

Секс офіційно став видом спорту (фото з відкритих джерел)

 Фестивалі еротики в Барселоні, Ризі, Варшаві, фестиваль Hot D’Or у Каннах, на якому порнозірки демонструють оголені тіла, – це дитячі забавки в порівнянні з тим, що надумали зробити шведи. Ініційований місцевою Федерацією сексу (Swedish Sex Federation, SSF) чемпіонат Європи з сексу проходитиме 8 червня неподалік Гетеборгу. Участь у ньому візьмуть 20 представників різних країн.

На глядачів чекає однозначно незабутнє видовище – про це свідчить перелік заявлених дисциплін: зовнішній вигляд, креативність у зміні пози, артистичність,  масаж еротичних зон партнера, масаж частин тіла, прелюдія, проникнення, оральний секс, зваблення, витримка, кількість оргазмів за певний час, найскладніша і найкрасивіша поза, частота серцевих скорочень, підвищення артеріального тиску, найбільш художня комунікація.  

Оцінювати майстерність учасників до десятибальній шкалі будуть п’ять суддів. Окрім переможців разом із глядачами вони визначать найпопулярнішу пару, найактивнішу і  найартистичнішу (з точки зору поз Камасутри).

"У всіх інших видах спорту супротивник ображений або засмучений поразкою. З сексом не так. Чим більше задоволення отримує ваш противник, тим більше очок ви отримуєте, -- каже голова SSF Драгн Братич. 

На те, щоб вразити журі і присутніх, у пар буде від 45 хвилин до 1 години.

За словами організаторів, сексуальна орієнтація учасників значення немає.

Рішення провести цей чемпіонат SSF пояснює бажанням "змінити погляд суспільства на секс, який недооцінюють", адже кохання та секс – "наймирніші речі на землі". А ще SSF хоче звернути увагу на те, що секс – "не лише задоволення. Це візуальна привабливість, вербальний і тілесний контакт, повага до партнера і багато інших факторів, які дозволяють людині відчувати себе щасливою".

Яким чином проходитиме відбір учасників чемпіонату, не зрозуміло. Але особи до 18 років, звісно, до участі не допускаються.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Николай

31 травня 2023, 13:49

Слава Украине !!! Я знаю ,что будет ,, Чемпионат по СеКсу ,, !!! Я хотел бы знать, есть ли в Киеве такие спортсмены которые будут участвовать В этом чемпионате ??? За Секс в Киеве судят ???

УКРАИНЕЦ

31 травня 2023, 02:34

уже одна пара есть путина и зеленского нужно на этот спорт )) зеленский явно уделает путлера.


Новини