Головна Новини Дозвілля секс Позиції для сексу під час вагітності
commentss НОВИНИ Всі новини

Позиції для сексу під час вагітності

Що безпечно, а що ні, коли ви займаєтеся сексом під час вагітності

20 листопада 2020, 16:53 comments7976
Поділіться публікацією:


Позиції для сексу під час вагітності

Фото: Getty Images

Сексуальні позиції для першого триместру


Це абсолютно нормально, якщо в першому триместрі вагітності втома й ранкове нездужання змушують вас хотіти сексу менше і рідше, ніж зазвичай. Але якщо ви перебуваєте в настрої, в першому триместрі вагітності секс має свої переваги: живота, який міг би заважати, ще немає, а завдяки сплеску гормонів кровопостачання в геніталіях жінки збільшується, роблячи їх більш чутливими.


Рекомендовані секс-позиції: за умови хорошого самопочуття жінки, для першого триместру практично немає ніяких обмежень в секс-позиціях.

Секс-позиції, яких краще уникнути: якщо ви стурбовані тим, що секс під час вагітності може спровокувати викидень, будьте впевнені, що між викиднем і сексом немає ніякого зв'язку.


Сексуальні позиції для другого триместру


У другому триместрі жінки зазвичай вже не відчувають тієї втоми, яка була на ранньому терміні вагітності: нудота пройшла, а енергії стало набагато більше!

Рекомендовані секс-позиції: зараз у вас є можливість спробувати різні позиції, які стануть недоступні в третьому триместрі через зростаючий живіт:

·          Сидячи обличчям один до одного. Чоловік сидить в кріслі, жінка зверху на ньому — прекрасна поза, щоб вдивлятися в очі один одному.

·          Колінно-ліктьова. Ця поза сприяє глибокому проникненню, що може вже не бути комфортним на третьому триместрі вагітності.

·          Лежачи на боці, обличчям один до одного. Насолоджуйтесь позами, коли вам видно обличчя вашого партнера — зовсім скоро це стане для вас недоступно.

Секс-позиції, яких краще уникнути:

Після 20 тижня вагітності уникайте позицій, в яких ви лежите на спині, так як в цьому випадку збільшена матка тисне на вашу аорту, що ставить під загрозу приплив крові до плаценти.


Сексуальні позиції для третього триместру


Рекомендовані секс-позиції: вибирайте пози, які не створюють ніякого тиску на живіт і дозволяють контролювати глибину проникнення.

·          Жінка зверху 

·          Сидячи на колінах у партнера спиною до нього, поклавши руки на стіну або спинку стільця

·          На боці спиною до партнера

Секс-позиції, яких краще уникнути:

·          Коли жінка лежить на спині — таким чином, ви можете затиснути нерв в області крижів, що викличе неприємні відчуття і у мами, і у дитини.

·          Колінно-ліктьове положення жінки — під час сексу в цій позі відбувається велике навантаження на поперековий відділ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини