Головна Новини Дозвілля секс Повсякденна звичка, яка руйнує ваше сексуальне життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Повсякденна звичка, яка руйнує ваше сексуальне життя

Не секрет, що секс життєво важливий для міцних стосунків. Однак, згідно з недавнім дослідженням, лише 50% людей задоволені своїм сексуальним життям.

28 жовтня 2020, 16:11
Поділіться публікацією:


Повсякденна звичка, яка руйнує ваше сексуальне життя

Фото: opotencii.ru

Дослідження показало, що саме стрес на роботі та надмірна втома є ключовими проблемами, що негативно впливають на відносини. Більшість людей відчувають сильну напругу в кінці робочого дня, у них не залишається сил навіть думати про секс. Але постійне лежання на дивані та перегляд телевізора може призвести до того, що вам стане настільки комфортно поруч зі своїм партнером, що ви почнете сприймати його як співмешканця або кращого друга.

Що робити? Приділіть один одному трохи сексуального часу — без жодних гаджетів і пристроїв. Створіть розслаблюючу атмосферу вдома: романтична музика, ароматичні свічки, свіжі простирадла, а також залиште достатньо часу для розмов і чуттєвих дотиків. Подібні еротичні тригери — це речі, які викликають сильну емоційну реакцію або, іншими словами, заводять вас. До таких належать не тільки дотик, але і звук, зір, смак і запах.

Єдине застереження: проводячи час наодинці один з одним, не чекайте особливого статевого акту або оргазму, щоб саме побачення не стало напруженим процесом. В кінці робочого дня ваша увага має бути зосереджена не на статевому акті, а скоріше на відновленні зв'язку за допомогою фізичної близькості — будь то душевна бесіда, обійми або ніжні ласки. Такий досвід може привести до більш багатого емоційного та еротичного зв'язку між вами та вашим партнером. І те, і інше є ключем до підтримання іскри в стосунках, а також до обопільного задоволення своїм сексуальним життям.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини