Головна Новини Дозвілля секс П'ять найдурнуватіших звичок чоловіків у ліжку
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять найдурнуватіших звичок чоловіків у ліжку

Позбався від цих звичок, інакше прекрасні стосунки можуть розбитися вщент

5 червня 2020, 12:14 comments2829
Поділіться публікацією:

Кожна людина має шкідливі звички. І секс тут не виняток. Часто шкідливі звички в сексі не настільки помітні, а коли вони призводять до сварок або навіть розставання, залишається тільки мовчки дивуватися. У будь-якому випадку, від них треба позбавлятися. І щоб ти краще знав, як це зробити, ми розповімо про п'ять найбільш згубних чоловічих звичок в ліжку.

П'ять найдурнуватіших звичок чоловіків у ліжку

Занадто серйозне ставлення

Нічого жахливого не станеться, якщо раптом щось не вийде. Це просто секс. І не падай духом, якщо щось не виходить. Вчися, виробляй навичку. Головне — умій ставиться до цього простіше, з певною часткою гумору і сам не помітиш, як все налагодиться.

Словесна маячня

“Так, вище, ось так... Поцілуй ось тут... Ще поцілунок... Погладь...“ Не треба перетворювати секс в урок. Нехай замість слів говорить твоє тіло і еротичні зітхання. І не смій говорити щось на кшталт "Неправильно, треба так..."

Чистота — понад усе

Гігієна — це завжди дуже важливо. Але зовсім не обов'язково відразу бігти в душ після сексу. Краще міцніше притисни до себе кохану. Можна разом піти в душ перед сексом. Це дійсно допомагає.

“Солодка помста“

Якщо ти хочеш віддячити їй за чудовий секс, то зовсім не обов'язково знову напружуватися і неодмінно відповідати їй тією ж монетою. Можливо, цілком достатньо буде міцніше притиснути її до себе і заснути поруч.

Сором'язливість

Невідомо, що провокує сором'язливість в ліжку — тонкощі натури, нюанси виховання, чи комплекси. У будь-якому випадку, якщо справа дійшла до сексу, то вона не до місця. Якщо соромишся своєї фігури — топай в спортзал. Якщо чогось не вмієш — учись. Май на увазі — раз вона з тобою, значить щось таки її притягує. Пам'ятай про це.

Від усього вище переліченого слід позбутися. Ці пункти можуть лише зіпсувати ваше сексуальне життя і мати непередбачувані наслідки для стосунків. Також видання "Коментарі" розповість, як правильно займатися сексом в лісі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини