Головна Новини Дозвілля секс OnlyFans вирішила не блокувати контент сексуального характеру
commentss НОВИНИ Всі новини

OnlyFans вирішила не блокувати контент сексуального характеру

Заплановані на 1 жовтня зміни скасували

26 серпня 2021, 02:37
Поділіться публікацією:

Контент-платформа OnlyFans не блокуватиме пости сексуального характеру. Зауважимо, що тижнях раніше вона обіцяла зворотне. Але, як передає Variety, компанії вдалося укласти нові угоди з банками-партнерами. Це дозволить користувачам продовжувати публікувати відвертий контент.

OnlyFans вирішила не блокувати контент сексуального характеру

Сексуальні фантазії (фото з відкритих джерел)

Творці OnlyFans заявили, що "отримали гарантії, необхідні для підтримки наших авторів". Також оформили нові угоди з банками про виплату коштів творцям контенту на сайті, включаючи матеріали відверто сексуального характеру. Заплановані зміни на 1 жовтня зміни скасували. Адміністрація платформи збиралася заборонити фото і відео статевого акту, мастурбації і не тільки. Скасовано зміни були обумовлені тиском банків і платіжних систем, про це розповідав засновник OnlyFans.

Проєкт OnlyFans з'явився в 2016 році як соцмережа для знаменитостей, які могли ділитися своїм контентом безпосередньо з фанатами. Багато користувачів стали викладати свої оголені фото і відео, дозволено нинішньою політикою сайту, і таким чином OnlyFans дозволив багатьом секс-працівникам отримати майданчик для роботи. Також платформа популярна серед фуд-блогерів, фітнес-інструкторів і музикантів. Аудиторія сайту становить понад 130 000 000 передплатників, а його дохід 2020 року досяг 2,4 мільярда доларів.

Нагадаємо, в мережі можна знайти божевільна кількість рад, що стосуються тематики сексу. Ними, до речі, кишить і Reddit. Один з користувачів форуму запитав у інших чоловіків, що вони роблять, щоб секс був кращим. Відповіді почали з'являтися миттєво. Як розповідає Maxim користувачі мережі з величезною люб'язністю поділилися порадами. Вони відзначили, що потрібно зробити, щоб секс з коханим приносив максимум задоволення! Допомога дівчині в досягненні оргазму зазвичай більше залежить від ритму, ніж від сили. Якщо ти борешся з ритмом, спробуй включити музику з пристойним басом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини