Головна Новини Дозвілля секс Неділя - кращий день для сексу: психолог пояснила чому
commentss НОВИНИ Всі новини

Неділя - кращий день для сексу: психолог пояснила чому

Психолог Летісія Галеон розповіла, що на неділю припадає максимальна сексуальна активність і пояснила чому

25 квітня 2021, 21:30
Поділіться публікацією:

Виявляється, що на неділю припадає максимальна сексуальна активність. Такою інформацією поділилася психолог Летісія Галеон зазначивши, що цей день дуже легкий і відмінно підходить для такого приємного заняття.

Неділя - кращий день для сексу: психолог пояснила чому

В який день тижня люди частіше займаються сексом / фото: unsplash

Фахівець розповіла, що в неділю люди найчастіше займаються сексом і не тільки тому, що цей день вважається вихідним. За словами психолога, в будні мало хто думає про інтимний зв'язок, оскільки багато хто зайнятий роботою й іншими справами, а секс, на жаль, відходить на другий план. У п'ятницю більшість людей віддає перевагу святкуванню кінця тижня, субота — це день відновлення сил і домашніх справ, а ось неділя — день, коли пари намагаються встигнути зробити все в останній момент. І заняття любов'ю — не виняток.

"Науково доведено, що секс допомагає на гормональному і фізичному рівні усунути або знизити стрес. І краще почати їм свій тиждень, якщо вихідний випав на неділю", — підсумувала Летісія Галеон.

За словами психолога, секс не просто приємне заняття, але і можливість зарядитися енергією для нових звершень.

Нагадаємо, сексологи розповідають, що жінки отримують оргазми набагато рідше, ніж чоловіки. Щоб виправити таку невтішну статистику, вони перерахували декілька ключових правил, які допоможуть зробити секс з партнером ще яскравіше і приємніше.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що безліч конфліктів у стосунках виникає через невдало обраний час і місце. Партнери не завжди здатні чути та слухати один одного, а також знаходити компроміси в складних ситуаціях. Але що не потрібно робити точно, так це підіймати певні теми після занять сексом. Що це за теми, дізнайтеся в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Фрол

25 квітня 2021, 23:27

Кто бы мог подумать! Какое научное открытие!! Срочно пишите бумаги на Нобелевскую премию, болваны!!!


Новини