Головна Новини Дозвілля секс Летіша Райт травмувалася на зйомках продовження «Чорної пантери»
commentss НОВИНИ Всі новини

Летіша Райт травмувалася на зйомках продовження «Чорної пантери»

Летішией Райт брала участь в нічних зйомках в Бостоні

27 серпня 2021, 04:00
Поділіться публікацією:

Британська актриса гайанского походження Летіша Райт травмувалася на зйомках продовження "Чорної пантери". Про це повідомляє журнал People.

Летіша Райт травмувалася на зйомках продовження «Чорної пантери»

Летіша Райт - фото з відкритих джерел

27-річна актриса, яка грає Шурі у франшизі, була госпіталізована після інциденту з каскадером.

"Летішией Райт отримала легкі травми сьогодні під час зйомок трюку для" Чорна пантера: Ваканда назавжди ". Зараз вона отримує допомогу в місцевій лікарні і, як очікується, скоро буде виписана", — йдеться в заяві Marvel.

Згідно з даними видання Deadline, Райт брала участь в нічних зйомках в Бостоні, коли сталася аварія. Основні зйомки фільму проходять в Атланті, де знімається більшість проєктів Marvel. Entertainment Weekly повідомив, що її вже виписали з лікарні. Очікується, що інцидент не вплине на графік виробництва фільму.

"Ваканда назавжди" — продовження "Чорної пантери" 2018 року і перший фільм франшизи після смерті Чедвіка Боузман, який помер рік тому від раку товстої кишки.

Нагадаємо, з популярною голлівудською актрисою Холлі Беррі трапилася неприємність під час зйомок нового бойовика "В синцях". Вона зламала ребро, як тільки почалася робота на знімальному майданчику. Але 54-річна американка з травмою продовжила зйомки. Про це повідомляє Entertainment Weekly. У новому фільмі актриса грає бійця ММА Джекі Джастіс. Ось що розповів про самопожертву Беррі заради мистецтва, зокрема, нового фільму, координатор трюків Ерік Браун. "Холлі — особливий випадок. Я працював з багатьма артистами, але ні в кого не бачив такої трудової етики", — заявив він. До слова, зірка Голлівуду стала режисером нової роботи. Американський бойовик "У синцях" глядачі зможуть подивитися на Netflix вже з 24 листопада 2021 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини