Головна Новини Дозвілля секс 5 способів відчути себе сексуальною після народження дитини
commentss НОВИНИ Всі новини

5 способів відчути себе сексуальною після народження дитини

Майже кожній жінці потрібна допомога, щоб повернути сексуальність у колишнє русло після вагітності й народження дитини. Читайте далі, щоб дізнатися, як полюбити своє нове тіло і повернути пристрасть у секс з партнером

24 листопада 2020, 10:28
Поділіться публікацією:


5 способів відчути себе сексуальною після народження дитини

Фото: depositphotos

Безсумнівно, немовлята змінюють все — в тому числі й ваше ставлення до власного тіла. Для багатьох жінок абсолютно нормально хотіти уникнути статевої близькості з партнером і не відчувати себе сексуальною після народження первістка.  

Простіть себе

Багато жінок страждають від ірраціональних думок, занепокоєнь і турбот, які приходять разом з дитиною — в основному через гормони. Від страху знову завагітніти і отримати післяпологову депресію до ревнощів з приводу уваги чоловіка, — всі ці думки є нормальними, тому вибачте себе за них! Щоб знову відчути себе сексуально, вам потрібно позбутися непотрібних думок у своїй голові.

Зробіть інтимні знімки

Навіть найпростіша сексуальна поза для фотографії може допомогти. Психолог каже, що подібні зображення дозволять вам побачити наскільки привабливим і спокусливим є ваше тіло. Надішліть одне з інтимних фото чоловіку — йому сподобається!

Замовте масаж

Ваша свекруха регулярно пропонує свою допомогу по догляду за дитиною? Зробіть це! З огляду на всі безсонні ночі й стрес, масаж буде творити чудеса розумово і фізично!

Не порівнюйте себе із Сінді Кроуфорд

Або будь-якою іншою знаменитою мамою з нянею і особистим тренером на додачу. Якщо ви зможете заново прийняти своє тіло, ви виявите, що воно в змозі робити дивовижні речі, навіть без облягаючих суконь.

Купуйте сексуальну спідню білизну

Купіть щось сексуальне — від спідньої білизни до халата або відвертої сукні. Наскільки б не була ваша фігура неідеальна — зробіть це! Коли нова сексуальна річ з'явиться у вашій шафі, ви почнете думати про себе набагато краще і незабаром захочете надіти її.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини