Головна Новини Дозвілля секс 3 речі, які можуть статися після сексу з новим партнером
commentss НОВИНИ Всі новини

3 речі, які можуть статися після сексу з новим партнером

І мова не тільки про захворювання, що передаються статевим шляхом, та вагітність. Секс з новим партнером тягне за собою цілий ряд інших можливих проблем.

28 жовтня 2020, 12:30 comments1067
Поділіться публікацією:


3 речі, які можуть статися після сексу з новим партнером

Фото: health.24tv.ua

Алергічна реакція

Зокрема, алергічна реакція може виникнути на певний тип презерватива або лубриканта, особливо якщо ви не використовували його раніше. Якщо ваш новий партнер використовує будь-які лосьйони, спреї або гелі для інтимної гігієни, вони також можуть викликати подразнення піхви або алергічну реакцію. Варто відзначити, що всі ці продукти можуть збільшити ризик зараження дріжджовою інфекцією.

Інфекція сечовивідних шляхів

Нові сексуальні позиції (а також грубий секс) можуть підвищити ризик зараження ІСШ. Методи або пози нового партнера можуть відрізнятися від звичних вам, і якщо вони призводять до прямого тертя уретри, це сприяє проникненню бактерій. Мікроби знайдуть новий притулок в сечовому міхурі та можуть викликати інфекцію.

Інші інфекції, які не обов'язково класифікуються як статеві 

Незахищений секс — це не тільки ВІЛ, гепатит, герпес, сифіліс та хламідіоз. Сперма може містити та передавати безліч вірусів і бактерій, які зазвичай не передаються статевим шляхом. Кращий спосіб уникнути всіх потенційних нюансів, пов'язаних з інтимною близькістю, — відверто поговорити з партнером про своє сексуальне здоров'я до сексу, а також використовувати презервативи.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини