Головна Новини Дозвілля секс 5 речей, які не можна робити перед сексом
commentss НОВИНИ Всі новини

5 речей, які не можна робити перед сексом

Швидше за все, ви не знайомі зі списком речей, від яких слід утримуватися перед сексом. Як з'ясовується, існує досить багато заборон, наприклад, яких продуктів слід уникати і яку кількість рідини вживати

9 листопада 2020, 15:12 comments4033
Поділіться публікацією:


5 речей, які не можна робити перед сексом

Фото: w-dog

Рясна вечеря

Можливо, ви були на побаченні у найбільш приголомшливому ресторані, але якщо ви плануєте розважитися перед сном, дотримуйтеся легких закусок і маленьких порцій. Переїдання може не тільки привести до здуття живота, але і до сексуальних проблем. Кров, яка приливає до статевих органів під час сильного збудження, буде задіяна в інших частинах вашого організму, щоб переварити поживну вечерю.

Проблемні продукти

Ще одна річ, про яку потрібно знати — продукти, які ви споживаєте перед сексом. Найкраще триматися подалі від таких продуктів, що викликають здуття живота, як молочка, капуста, боби і цибуля, а також червоне м'ясо в поєднанні з цукром.

Алкоголь

Було доведено, що надмірна кількість алкоголю негативно впливає на секс, особливо на жіночий організм і його здатність відчувати оргазм. Алкоголь зневоднює організм, тому може привести до сухості піхви і загальному поганого самопочуття — і те й інше буде впливати на задоволення, яке ви відчуваєте під час сексу.

Антигістамінні препарати

Експерти рекомендують уникати прийому будь-яких антигістамінних препаратів перед сексом, так як вони сильно зневоднюють організм, завдаючи сухість піхви. Якщо ви страждаєте від сезонної алергії, ви можете прийняти половину таблетки за кілька годин до можливого заняття любов'ю.

Сварка

Якщо ви плануєте любовні втіхи, то двічі подумайте перед тим, як зберетеся лаяти партнера через те, що він знову забув помити посуд. Хороший секс заснований на щирій прихильності один до одного, тому відкладіть будь-які неприємні обговорення на ранок, щоб сварки або невирішені протиріччя не направлялися разом із вами до спальні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини