Головна Новини Дозвілля секс 5 несподіваних істин про секс після пологів
commentss НОВИНИ Всі новини

5 несподіваних істин про секс після пологів

Перший секс після появи малюка може викликати дискомфорт і психологічний бар'єр у новоспеченої мами. Кілька простих істин як зробити післяпологову близькість з чоловіком кращими моментами в вашому житті

12 листопада 2020, 14:08 comments3350
Поділіться публікацією:


5 несподіваних істин про секс після пологів

Фото: Depositphotos

Це не буде так приємно, як ви до цього звикли

Післяпологові гормони можуть доставити ряд проблем. Жінка деякий час може відчувати післяпологову біль, причиною цього може стати низький рівень естрогену, який впливає на еластичність тканин піхви. Через шість-сім тижнів (як рекомендують гінекологи) починайте готуватися до інтиму, а в цьому вам допоможуть келих вина, почуття гумору і велика кількість мастила.

Відчуття під час контакту поміняються

Навіть жінкам, що носили до пологів розмір S, варто пам'ятати про те, що під час вагітності розширюються тазові кістки. Це також пояснює, чому дівчата, які швидко повернулися в свою вагу після пологів, все одно не можуть поміститися в улюблені джинси ще кілька місяців. Але вихід є завжди! Наприклад, пілатес, який підтягне і допоможе повернути в форму м'язи тазу та піхви.

Секс зараз дуже важливий

Якщо фізична близькість довгий час відсутня, пара починає відчувати себе як сусіди по кімнаті, а почуття відстороненості може перерости в невдоволення. Крім того, будемо відверті, секс здатний дарувати гарний настрій.

Це насправді може бути краще, ніж ви думаєте

Багато жінок говорять, що зараз вони насолоджуються сексом набагато більше, ніж до вагітності. У це важко повірити, але існує одне з можливих пояснень — пологи пробуджують тіло до ряду нових відчуттів, і як наслідок, статеві органи стають більш чутливими до стимуляції, тим самим збільшуючи потенціал задоволення і даруючи більш інтенсивні оргазми.

Ви будете хотіти фізичної близькості

Так само як ви будете хотіти спати, спілкуватися з друзями і виходити у світ, так само ви будете хотіти сексу. Дайте собі час не тільки для повного зцілення після пологів, але і щоб пристосуватися до нової ролі в родині. Так, буде важко відновити нормальне статеве життя з партнером, але будьте завжди чесні і відкриті один з одним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини