Головна Новини Дозвілля секс Коли люди відчувають себе найщасливішими і хочуть сексу: результати дивують
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли люди відчувають себе найщасливішими і хочуть сексу: результати дивують

Американський доктор Еллісон Хілл пояснює, що жіноче лібідо є дуже складним і часто залежить від психологічного стану

4 червня 2021, 03:45
Поділіться публікацією:

Коли люди відчувають себе найщасливішими і хочуть сексу: результати дивують

Відносини (фото з відкритих джерел)

Фахівці опитали понад 2000 дорослих людей і виявили, що у жінок і чоловіків дуже відрізняються побажання, котрі стосуються інтимних  відносин. Перші вибирають секс ввечері, а другі — вранці. Майже 70% жінок розповіли, що зустрічалися з тими, хто мав зовсім інший рівень сексуального потягу і період, коли хочеться розваг ліжку.

Представниці прекрасної статі відчували найбільше збудження з 23:00 до 02:00. Між тим чоловікам більше подобається інтим в першій половині дня, а саме в період від 6 до 9 ранку.

До слова, є і конкретні години, а саме 23:21 для жінок і 7:54 для чоловіків.

Доктор Еллісон Хілл з лікарні в Лос-Анджелесі пояснює, що жіноче лібідо є дуже складним і часто залежить від психологічного стану. Як правило, на нього не впливає партнер, адже ключову роль відіграє ставлення жінки до себе самої і своєї сексуальності.

Коли люди відчувають себе найщасливішими і хочуть сексу: результати дивують - фото 2

Як повідомляли раніше журналістка з Данії Луїза Фішер під час інтерв'ю у свінгер-клубі для Radio4 зайнялася сексом. Фрагмент ефіру був опублікований в Twitter радіостанції.

Як пише Bild, 26-річна Луїза Фішер готувала матеріал про відновлення роботи розважального закладу Swingland недалеко від Копенгагена після пом'якшення заходів з боротьби з коронавірусів. Журналістка питала гостей про їхні враження, і за її словами, не планувала інтимної близькості. Вона підійшла до гостей, які розмовляли біля бару, поставила кілька запитань, а потім вони перейшли на велике ліжко. "Мені здалося, що люди в клубі свінгерів набагато ввічливіше один з одним, ніж, наприклад, у звичайних барах чи клубах", — зазначила Луїза.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини