Головна Новини Дозвілля секс Гороскоп на вівторок, 10 серпня, для кожного знака Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на вівторок, 10 серпня, для кожного знака Зодіаку

Сприятливий день для комерційних операцій, навчання, оформлення і підписання документів

10 серпня 2021, 06:45 comments2364
Поділіться публікацією:

Овен

Гороскоп на вівторок, 10 серпня, для кожного знака Зодіаку

Гороскоп (фото з відкритих джерел)

Вірогідні невдала покупка, погіршення самопочуття. Рекомендується уникати гучних компаній і застілля. Для чоловіків велика ймовірність нового знайомства або несподіваних романтичних пригод, які можуть принести тільки зайві турботи і хвилювання.

Телець

Не можна відмовляти в проханнях, проявляти жадібність, егоїзм. Рекомендується жертвувати, радити і прислухатися до порад. Не виключено, що сьогодні доведеться відновити дружбу з тими, з ким відносини чомусь не ладналися раніше. З неприємностями сьогодні вдасться впоратися в основному за допомогою близьких.

Близнюки

Сприятливий день для комерційних операцій, навчання, оформлення і підписання документів. Зірки рекомендують не довго роздумувати і погоджуватися на відповідні ділові пропозиції. Спільні проекти принесуть прибуток.

Рак

День одкровень, підключення до джерел енергії, очищення думок, хоча не виключено, що зустріч з фінансових або юридичних питань може призвести до нервового стресу. У другій половині дня вас чекають приємні клопоти, пов'язані з поїздкою або довгоочікуваною покупкою. Не виключено повернення до старих проектів, які принесуть вигоду.

Лев

Несприятливий для здоров'я день — ймовірно погіршення самопочуття, загострення хронічних захворювань, хвороби верхніх дихальних шляхів. Не виключені нервові стреси. Дрібні сварки з коханою людиною сьогодні можуть привести до дуже великого скандалу, а то і до повного розриву відносин. Не можна проявляти занепокоєння і метушливість

Діва

День пов'язаний з перетвореннями космічних енергій. Вірогідні млявість, різкі зміни настрою, напади роздратування. Зверніть увагу на своє здоров'я. Чи не конфліктуйте з оточуючими, не експериментуйте, не відволікайтеся на дрібниці. Після невеликого стресу все стане на свої місця і в душі знову запанують мир і спокій.

Тереза

Сьогодні постарайтеся знайти в собі сили на час відійти від справ. День передбачає зосередження на духовних проблемах, усамітнення. Будь-які контакти можуть привести до негативних результатів. Протипоказані поспішність в судженнях, необачність у вчинках. Увечері корисна прогулянка на свіжому повітрі.

Скорпіон

Будьте сьогодні напоготові: сторонній вплив, зіткнення з недругами чи непорядність партнера можуть завдати істотної шкоди вашому здоров'ю. Не виключено, що вам буде потрібно матеріальна допомога. Не соромтеся звернутися за нею до друзів або родичів. Зірки радять не втрачати самовладання і сміливості.

Стрілець

Обдумані дії можуть мати шанс на успіх. Поступово будуть зростати життєві сили. Однак контакти з представниками протилежної статі ускладняться образами, винуватцем яких ви є. Можливо, ви не зовсім щирий у своїх відносинах. Не варто використовувати тонкі почуття для досягнення особистих цілей в житті.

Козоріг

Сьогодні у Козерогів-чоловіків можливо початок нових романтичних відносин або приємне продовження старих. Сьогоднішня суєта кілька ускладнить відносини з родичами або друзями, проте ваша комунікабельність допоможе залагодити всі непорозуміння. Постарайтеся в цей день утриматися від усього, що може завдати шкоди організму, особливо від спиртних напоїв.

Водолій

День сприятливий для комерційної діяльності. Завдяки свіжим ідеям або вибору нової стратегії ви вдало проведете ділові зустрічі і переговори. Ваш оптимізм, чарівність і тонка дипломатія змусять партнерів піти на співпрацю. Друга половина дня принесе втрату енергії і прагнення до насолод.

Риби

Сімейні проблеми зажадають від вас максимального такту і самопожертви. Ймовірно, ви зможете виправити старі помилки. Жінки-Риби повинні уважніше придивитися до своїх партнерів і переглянути плани, оскільки колишні помилки і ілюзії можуть спричинити за собою несподівані витрати або серйозні проблеми.

Нагадай, актуальний гороскоп на цей тиждень має позитивний прогноз для представників різних знаків Зодіаку. Дізнайтеся, що чекає саме вас 9 — 15 серпня 2021. Новий тиждень серпня відзначиться не лише дійсно спекотною погодою, а й порцією мотивації для більшості знаків Зодіаку, передає Радіо Maximum. Що ж зірки прогнозують для вас? Читайте гороскоп, щоб бути готовим будь-яких несподіванок долі!



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини