Головна Новини Дозвілля секс Дивитися, але не скачувати: PornHub змінює правила користування сайтом
commentss НОВИНИ Всі новини

Дивитися, але не скачувати: PornHub змінює правила користування сайтом

Завантажувати відео на PornHub відтепер зможуть лише обрані користувачі

9 грудня 2020, 16:06
Поділіться публікацією:

Відомий порносайт PornHub вносить зміни до власної політики конфіденційності. Про це повідомляє Центр безпеки ресурсу.

Дивитися, але не скачувати: PornHub змінює правила користування сайтом

Поціновувачам «полунички» на PornHub час вивчати нові правила. Фото із відкритих джерел

Серед найважливіших нововведень — можливість завантажувати новий контент лише перевіреним користувачам та відмова від скачування наявних кліпів для всіх юзерів. Змога додавати відео відтепер є лише у партнерів PornHub та осіб, що працюють у рамках особливої Модельної програми.

Крім того, популярний порносайт вводить додатковий рівень модерації матеріалів, які пропонуються користувачам. Це зроблено задля захисту від незаконного змісту. На сайті створюється спеціальна "Червона команда", що займатиметься винятково самоконтролем платформи щодо виявлення потенційно незаконних матеріалів. Ще планується розширити й без того значний перелік заборонених до вживання на PornHub слів.

Модератори сайту використовуватимуть у роботі значну кількість спеціальних програм. Серед них — CSAI Match (технологія YouTube для боротьби із зображеннями сексуального насильства над дітьми в інтернеті), Content Safety API (інструмент штучного інтелекту Google, який допомагає виявляти незаконні зображення), PhotoDNA (технологія Microsoft для виявлення і видалення зображень експлуатації дітей), програма для відбитків пальців Vobile тощо.

Подібні зміни ресурс вводить після журналістського розслідування The New York Times. Тоді PornHub звинуватили у поширенні і відсутності жодної модерації контенту з елементами насильства.

Адміністрація порносайту стверджує, що вживає всіх необхідних заходів, аби не допустити поширення незаконних відеоматеріалів. За словами членів команди PornHub, на початку 2020 року вони плідно співпрацювали із Національним центром зниклих та експлуатованих дітей, а наступного року обіцяють опублікувати перший звіт про прозорість.

Довідково. PornHub — один із найвідоміших у світі порносайтів, що працює із 2007 року. Його штаб-квартира розташована у Монреалі, Канада. У 2017 році PornHub увійшов до сотні найвідвідуваніших сайтів світу, зайнявши 40 позицію. Такі дані надала статистична компанія Alexa Internet.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що PornHub оприлюднив альбом різдвяних пісень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини