Головна Новини Дозвілля секс Ці знаки Зодіаку буквально втрачають голову від любові
commentss НОВИНИ Всі новини

Ці знаки Зодіаку буквально втрачають голову від любові

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які від любові втрачають голову

29 серпня 2021, 14:24 comments3905
Поділіться публікацією:

Хтось падає у любов, як у вир з головою, а хтось щосили охороняє своє серце. Ці знаки Зодіаку не бояться закохуватися з першого погляду. Виявляється, закохатися з першого погляду здатні далеко не всі. Одним знакам Зодіаку досить заглянути в очі, як вони пропали, а інші настільки обережні або прискіпливі, що ніколи не відчували любові з першого погляду. Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які від любові втрачають голову, пише bustle.

Ці знаки Зодіаку буквально втрачають голову від любові

Гороскоп (фото з відкритих джерел)

Близнюки

Близнюки закохуються миттєво, несамовито і назавжди. Кожні кілька місяців приблизно. При цьому вони абсолютно щиро вірять, що ось це і є та сама вічна любов на все життя, що ця людина та сама, яка їм потрібна. І це чиста правда. Просто вони люблять часто змінювати свою точку зору.

Стрільці

Стрільці в принципі не вміють жити в якомусь іншому стані: якщо Стрілець не закоханий, життя здається йому прісною історією. Стрільці закохуються миттєво, а люблять на розрив аорти буквально: пристрасно і несамовито. Але не довго. І як тільки гормональний вогонь згасає, Стрільці відправляються на пошуки нового донора почуттів.

Риби

У романтичних, милих і чарівних Риб дуже просто закохатися, і вони теж легко закохуються з першого погляду. Риби здалеку бачать хорошу людину, і сама ідея любові їх захоплює, так навіщо стримуватися? Як тільки вони відчувають зв'язок з іншою людиною, розуміють, що проскочила горезвісна іскорка, Риби не стримуються.

Нагадаємо, гороскоп на осінь 2021 пророкує кільком знакам Зодіаку величезний успіх. Читайте далі, щоб дізнатися, кому саме буде щастити в усіх сферах життя. Астрологи назвали три знаки Зодіаку, яких чекають круті зміни в особистому житті, у матеріальному становищі та на роботі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення


Новини