Головна Новини Дозвілля секс Чому секс перестає приносити задоволення: 7 вагомих причин
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому секс перестає приносити задоволення: 7 вагомих причин

Постарайтеся не робити так, щоб це приємне заняття не перетворилося в рутину

22 вересня 2021, 00:35
Поділіться публікацією:

Розповідаємо про дрібниці, через які секс, спочатку задуманий як відмінний спосіб приємно і з користю провести час один з одним, перетворюється в "подружній обов'язок". Як пише Men's Health, цього "посприяти" можуть кілька причин. Постарайтеся не робити так, щоб це приємне заняття не перетворилося в рутину.

Чому секс перестає приносити задоволення: 7 вагомих причин

Відносини (фото з відкритих джерел)


Багато жінок вважають, що шлюб приречений, якщо чоловік і жінка практично перестають цілуватися. А ще у деяких чоловіків є звичка, вирушаючи або повертаючись з роботи, цілувати своїх дружин в лоб. Такий, знаєте, скупий заступницький чмок. Як ви старе подружжя, а не парочка, яка в недавньому минулому могла цілуватися по 3:00, не звертаючи уваги на те, що щелепу оніміла, а мова звело.

Краще цілувати свою кохану в губи, куточок рота, шию, ямочку під ключицею ... А практика поцілунків в лоб — це перший крок до сумного сексу раз в квартал, а то і рідше.


Закохані, охоплені непідробною пристрастю один до одного, зазвичай зривають одяг з партнера або, навпаки, навмисно затягують процедуру позбавлення від нижньої білизни, перетворюючи її в еротичний перформанс. Зате пари "зі стажем" вважають цей процес безглуздим. Мовляв, потрібно просто роздягнутися і бути готовими до процесу. Але так робити не варто.


Подбайте про те, щоб в спальні, або куди б вас не занесло в пориві пристрасті, була досить романтична атмосфера. Інакше у вас будуть низькі шанси розслабитися і отримувати задоволення. Місце, де ви будете займатися сексом, має надихати, а не позбавляти бажання. Тому іноді непогано навіть прибрати в спальні.


У спільному житті можливо все. І часникові грінки на вечерю, і гострі крильця, і цибульний суп, а також пиво з віскі на десерт. І якщо у випадку з новою знайомою само собою зрозуміло, що потрібно почистити зуби, пожувати жуйку і для вірності скропити ротову порожнину освіжувачем, то в ситуації з партнеркою, яку ви знаєте як облуплену, подібні процедури починають здаватися необов'язковими. А цей компонент побутової розбещеності має ключове значення.
Так, є сусіди, з якими вранці напевно доведеться їхати в одному ліфті. Так, є діти, чию ніжну психіку може травмувати хижий рик, що доноситься з батьківської спальні. Так, є тещі, свекрухи, внучаті племінники і зведені брати, які сплять за стінкою. Але варто також розуміти, що тиша — справжній ворог хорошого сексу!
Здавалося б, для нас, чоловіків, навіть дивно говорити своїй половині "Шикарно виглядаєш!", "Відмінний біфштекс!" і "Це було неймовірно!". Дивно. Але необхідно. Тому подбайте про те, щоб у вашому житті були компліменти і вони не зникали тільки тому, що вам здається, що вона і так все розуміє.


Фінал — це те, що запам'ятовується найкраще. А він-то якраз дуже часто виходить змазаним у тих, хто не перший рік ділить одне ліжко. Якщо простирадла ще не охололи, а ви вже почали обговорювати, чи не пора обновити шпалери, на яку дату краще записати сина до стоматолога, то не сумнівайтеся: запам'ятаються саме шпалери і візит до стоматолога. А не те, що творилося до цього і, можливо, було не так уже й погано.


Нагадаємо, в Італії, в населеному пункті Прато 40-річному служителю місцевої церкви Франческо Спаньезі поліцейські пред'явили звинувачення в розповсюдженні наркотиків.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини