Головна Новини Дозвілля секс Чому потрібно часто займатися сексом
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому потрібно часто займатися сексом

Попри те, що секс не обов'язково повинен закінчуватися оргазмом, заняття любов'ю повинні приносити відчуття задоволення від процесу. Частий якісний секс корисний для ваших відносин, настрою та навіть здоров'я.

21 жовтня 2020, 15:25 comments1010
Поділіться публікацією:


Чому потрібно часто займатися сексом

Фото: theloves.ru

Що взагалі можна назвати якісним сексом? Експерти із взаємин кажуть, що це секс, який відбувається з частотою, що задовольняє обох партнерів, і включає заняття, які обидва партнери вважають приємними. Це вимагає розуміння власної сексуальності й обміну нею з коханою людиною, якій ви цілком довіряєте.

Міцне здоров'я

Хороший, безболісний секс = гарне здоров'я. У багатьох дослідженнях йдеться про те, що часті заняття сексом істотно знижують серцево-судинні захворювання у жінок.

Користь для імунної системи

Секс пов'язаний з імунною функцією, мережею клітин, тканинами та органами, які захищають і підтримують здоров'я всього тіла. Згідно з дослідженням, опублікованим в Journal of Bacteriology, оргазм збільшує активність NK-клітин, які забезпечують імунний захист.

Тренування

Хороші новини для тих, хто вчора пропустив тренування, але ввечері мав відмінний секс. Заняття любов'ю можна вважати своєрідним кардіо тренуванням, тому, що ваше серцебиття прискорюється та збільшується приплив кисню в кровотік. Хоча заняття сексом не замінять повноцінний похід в спортзал, це приємний спосіб трохи поліпшити здоров'я серцево-судинної системи.

Боротьба зі стресом

Хороший якісний секс чудово знімає стрес, оскільки організм виробляє набагато більше гормонів гарного настрою. Крім того, окситоцин допомагає людям розслабитися після оргазму та є однією з хімічних речовин, які викликають у чоловіків сонливість після сексу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини