Головна Новини Дозвілля секс Чоловіки: реакція на вагітність
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловіки: реакція на вагітність

Запланована це вагітність або сюрприз, почути новину, що ви станете батьком, може стати несподіваним, але найважливішим моментом!

19 листопада 2020, 15:29
Поділіться публікацією:


Чоловіки: реакція на вагітність

Фото: obninsk

Можливо, вагітність стала для вас несподіванкою, якщо ви не говорили з партнером про те, щоб народити дитину, або ваша дівчина / дружина завагітніла швидше, ніж ви очікували. Якщо ви відчуваєте невпевненість або відчуваєте сильний шок, на прийняття новини вам може знадобитися деякий час.

Чому це може бути складно

Може бути, ви ніколи не говорили про народження малюка. Або ви сказали, що колись хотіли б мати дітей, але пізніше, не зараз. Ви могли навіть обговорити і погодитися, що вашого першого малюка ви народите у 25 років (або 30 — 35 років). Але тепер один з вас готовий рухатися вперед — а інший не так впевнений.

Обмін новинами про вагітність

Якщо ви тільки що дізналися про вагітність, від радості у вас може виникнути сильне бажання викрикувати цю новину на кожному кроці! Але багато майбутніх мам і тат чекають до 12 тижнів, щоб оголосити новини про вагітність. На цьому терміні ризик викидня істотно знижується, а також у вас на руках вже є результати аналізів першого скринінгу, які вказують на нормальний розвиток вашого малюка.

Обговоріть заздалегідь з вашим партнером питання — кому ви скажете і коли. Маючи чіткий план оголошення новин, ви зможете уникнути прикрих почуттів, розбіжностей і ймовірності того, що збуджена сім'я і друзі поширять цю новину за вас!

Рання стадія вагітності — час для навчання

Вагітність — це ваш шанс звикнути до ідеї стати татом і подумати про те, що це означає для вас. Можливо, вагітність означає, що вам потрібно обговорити деякі теми з вашими батьками, наприклад, про їхню причетність до виховання дитини, або домовитися з вашим роботодавцем про те, як ви можете балансувати роботу і підтримку вагітної дружини.

Що ви можете зробити:

·          Витратьте час, щоб зрозуміти свої почуття. Поговоріть зі своєю дружиною, другом або іншою людиною про те, що вас турбує. Якщо ви знаєте іншого майбутнього батька, ви можете поділитися своїми думками з ним.

·          Вирішіть зі своєю дружиною питання, коли ви хочете поділитися новинами з іншими людьми.

·          Подумайте про те, що означає для вас стати татом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини