Головна Новини Дозвілля секс Австралійські порноактери розповіли, чому не варто повторювати в житті те, що ви побачили
commentss НОВИНИ Всі новини

Австралійські порноактери розповіли, чому не варто повторювати в житті те, що ви побачили

Дівчина зізналася, що в своєму інтимному житті не стала б відтворювати сцени з порно

23 червня 2021, 23:11 comments1289
Поділіться публікацією:

Напевно ти не раз пропонував дівчині спільно виконати пару особливо запальних трюків з якогось фільму (наприклад, "Стисни мене ніжно-8"). І як, виходило? А знаєш чому? Секс у порно істотно відрізняється від реального. І порноактери розповідають, у чому суть.

Австралійські порноактери розповіли, чому не варто повторювати в житті те, що ви побачили

Стосунки (фото з відкритих джерел)

Те, що так спокусливо виглядає на екрані, в житті важко виконати або й зовсім неможливо здійснити.

Цей секрет австралійські порноактери Люк Дін, Люсі Бі і Райан Джеймс розкрили в інтерв'ю, пише Men's Health. Люк, наприклад, розповів, що справжні дівчата частенько підводять його: "Гей, повторимо те, що ти знімав на знімальному майданчику!"

"Ок, — відповідає хлопець, — я не проти, але, повір мені, тобі не сподобається".
За його словами, те, що так спокусливо виглядає на екрані, — тільки фантазія.

"Багато хто не розуміє, що найчастіше секс у порно — це те, що можна зняти на конкретному майданчику, а не те, що приємно коханцям", — підхоплює його думку Люсі.

Дівчина зізналася, що в своєму інтимному житті не стала б відтворювати сцени з порно. Особисто їй на знімальному майданчику частенько доводиться терпіти біль і дискомфорт, а не отримувати шалене задоволення, як може здатися.

Австралійські порноактери розповіли, чому не варто повторювати в житті те, що ви побачили - фото 2

Реальний секс неідеальний, і він не повинен бути таким, наполягає актриса. Крім відточеної техніки і всепоглинаючої пристрасті, в ньому є кумедні моменти, ніжні погляди і те, що називають "хімією", нагадує вона. А в порно весь час годинник цокає, потрібно все робити в темпі і ритмі. Яка вже тут ніжність?

Райан Джеймс теж підтримує колегу.

"Хлопці, ось що я хочу вам сказати: не треба повторювати те, що ви побачили в порно, тільки тому, що це має гарний вигляд. Якщо ваша партнерка не хоче чогось робити, вона не повинна пояснювати вам, чому раптом. Вибирайте то, що подобається обом".
Також він сказав, що під час зйомок "йдеться не про сексуальне бажання акторів, а про те, щоб добре виглядати у кадрі".

Тому не варто намагатися відтворити в реальному житті те, що ти побачив у порно. Часто картина з фільмів для дорослих не має нічого спільного з отриманням задоволення.

Раніше ми повідомляли, що колишня актриса фільмів для дорослих Лана Роудс стала блогером, але не відмовилася від ефектних образів. Нові знімки красуні викликали захват у фанатів.

24-річна американська модель і колишня зірка фільмів із рейтингом 18+ Лана Роудс зараз активно працює над своєю сторінкою в соціальній мережі Інстаграм. Там за Амар Мепл (справжнє ім'я Лани) стежить майже 15 мільйонів шанувальників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини