Головна Новини Дозвілля саморозвиток Звички щасливої мами
commentss НОВИНИ Всі новини

Звички щасливої мами

Щасливі мами не бояться просити про допомогу з боку сім'ї та друзів, і знають, що свіже повітря, сонячне світло і природа як не можна краще покращують настрій жінки!

28 грудня 2020, 17:40
Поділіться публікацією:


Звички щасливої мами

Фото: 1zoom

Їсти, спати і веселитися

Позбавлення сну накладає вагомий відбиток на стан мами, але чим раніше ви зможете з'ясувати, як отримати ваш восьмигодинний сон назад, тим більше щастя і радості ви відчуєте протягом дня.

Фізичні вправи

Головна звичка щасливої мами зовсім не заспокійливі таблетки і навіть не келих вина. Те, що робить жінок по-справжньому щасливими — це вправи. Регулярні фізичні вправи будуть стимулювати вашу енергію, впевненість і сексуальне здоров'я. Спорт допомагає нашим тілам підтримувати харчовий і гормональний баланс, а також підвищує настрій.

Будьте уважні до ближнього

Більшість щасливих мам люблять робити речі для інших. Відбувається це на регулярній основі і займає певну частину життя — будь то випічка лазаньї для нових сусідів, допомога подрузі з новонародженою дитиною або поїздка до літніх бабусі з дідусем. Пам'ятайте, ваша люб'язність — ще один депозит в банку карми.

Життя без заздрості

Щасливі мами не конкурують між собою і не порівнюють ні себе, ні своїх дітей, ні машини. Зеленоокий монстр отруїв щастя багатьох мам, тому — не заздріть, а по-справжньому полюбіть те, що маєте.

Спонтанні вчинки

Щасливі мами іноді купують самі собі квіти, зустрічають своїх подруг з роботи, майструють шпаківню і малюють на запітнілому автобусному склі — без причини, тому що їм так хочеться.

Гра з правилами

Одна з кращих речей полягає в тому, що людина, яка встановлює правила, може ігнорувати або видозмінювати їх. Щасливі мами дозволяють собі деякі "заборонені" задоволення.

Сексуальне життя

Спробуйте приймати разом ванну, робити один одному масаж, експериментувати з різними секс — іграми та іграшками. Чим більше нових сексуальних відкриттів ви зробите разом, тим міцніше будуть ваші відносини з чоловіком. І не забувайте частіше торкатися один до одного — обійми будуть підтримувати ваше сексуальне бажання і зацікавленість.

Щасливі мами також багато обіймають своїх дітей і чоловіка, легко прощають, забувають образи, багато сміються, спілкуються з друзями і займаються саморозвитком. Будьте щасливі!



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини