Головна Новини Дозвілля саморозвиток Який зв'язок між характером і днем тижня, в який народилися
commentss НОВИНИ Всі новини

Який зв'язок між характером і днем тижня, в який народилися

День тижня, коли народжується дитина, впливає на майбутній характер людини

19 листопада 2020, 20:58
Поділіться публікацією:

Виявляється, від дня тижня, коли ми народилися, залежить характер з кожного з нас.

Який зв'язок між характером і днем тижня, в який народилися

Фото з відкритих джерел

Кожен день наділяє людину особливими рисами характеру. Який зв'язок дізнавайтеся далі.

Понеділок

Люди народжені в понеділок відчувають необхідність бути закоханими. Часто в такі люди легко йдуть по життю. Вони творчі та талановиті особистості. Також вони завжди знають свої цілі і прямують до них.

Вівторок

Про цих людей кажуть "в тихому болоті чорти водяться". На вигляд тихі, але якщо треба піднімуть повстання в особливо великих масштабах. Схильні дивитися на життя ширше і під іншим кутом.

Середа

Люди, народжені в середу, характеризуються особливою мудрістю. З дитинства мають дорослі очі та філософське бачення цього світу. До себе часто притягують добрих і цікавих людей.

Четвер

Ці люди люблять пригоди і подорожі. За життя активні і щасливі. В молодості по дурості роблять помилки, але вміють вчитися на них і в старості відрізняються особливою мудрістю.

П'ятниця

У людей, народжених в цей день, зазвичай хороша інтуїція. Вони завжди впевнені у своїх рішеннях. По своїй натурі це добрі люди, з багатим внутрішнім світом.

Субота

Вони уважні до оточуючих, викликають довіру і до останнього залишаються вірні своїм переконанням. Про них говорять "можна йти в розвідку", адже таких вірних друзів ще потрібно пошукати. Але, якщо з близькими вони ввічливі, то з ворогами можуть бути дуже жорстокими.

Неділя

Ці людей можна охарактеризувати як тих, хто "народився в сорочці" або "вийшли сухими з води". Вони харизматичні і привертають до себе увагу. Яскраві зовні, можуть ретельно приховувати тугу і печаль.

Раніше "Коментарі" писали про те, які знаменитості відзначають день народження в листопаді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини