Головна Новини Дозвілля саморозвиток Які звички «крадуть» нашу продуктивність
commentss НОВИНИ Всі новини

Які звички «крадуть» нашу продуктивність

Психолог Марина Журбенко розповіла, які звички заважають і «крадуть» продуктивність людини

31 травня 2021, 16:30
Поділіться публікацією:

Бути завжди продуктивним — правильна, але складна установка. Людський мозок не пристосований до того, щоб цілодобово активно генерувати і втілювати ідеї та думки. Але бувають ситуації, коли мотивація відсутня зовсім.

Які звички «крадуть» нашу продуктивність

Продуктивність (фото з відкритих джерел)

Психолог Марина Журбенко назвала звички, які здатні "красти" продуктивність.

Постійно кудись бігти: немає руху — немає результату

Перш ніж приступити до виконання якогось завдання, складіть план дій. Приділіть цьому 10 хвилин на початку дня, щоб процес був продуктивним. Іноді важливо просто зупинитися і подумати.

Працювати без перерв і відпочинку

Не навантажуйте себе роботою, постарайтеся протягом дня робити кілька перерв, щоб відволіктися, подихати свіжим повітрям, зробити легку зарядку. А ввечері, коли приходите додому, навчіться перемикатися із робочих питань на особисті. Давайте собі відпочити.

Виконувати всі завдання ідеально: перфекціонізм у дії

Багато людей звикли все робити ідеально, але потрібно звільнитися від манії досконалості. Дозвольте собі не виконувати роботу ідеально на всі 10 балів.

Залежати від ґаджетів і не випускати телефон із рук

Соціальні мережі, скролінг, месенджери, ТВ-залежність — усе це займає у нас дуже багато часу і уваги. Вчіться "не забивати" голову непотрібною інформацією.

Нагадаємо, що американські вчені провели дослідження і з'ясували, як куріння канабісу позначається на продуктивності людини в різний час доби.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що музика може як надихати і налаштовувати на робочий лад, так і відволікати. Експерти розповіли, яку музику слід вибрати для створення робочої атмосфери.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини