Головна Новини Дозвілля саморозвиток Яке місце в офісі найбільш продуктивне
commentss НОВИНИ Всі новини

Яке місце в офісі найбільш продуктивне

Найнижчий рівень працездатності показують ті, кому доводиться вибирати місце біля стіни або з видом на величезний офіс

30 серпня 2021, 09:07
Поділіться публікацією:

Хоча робота не з дому здається для багатьох вже чимось незвичайним, але працівники поступово повертаються в офіси. Яке ж місце можна вважати найкращим, розповідають британські вчені. Дослідники з Великобританії провели незвичайне дослідження, в рамках якого виявили, яке ж робоче місце в офісі допомагає працювати якісніше, передає The Daily Mail.

Яке місце в офісі найбільш продуктивне

Робота (фото з відкритих джерел)

Соціологи з Королівського університету Лондона дійшли висновку, що саме місце біля вікна дозволяє краще зосередитися на роботі. Річ у тому, що люди, які працюють у вікон, мають більш високий рівень щастя і задоволення ситуацією. Їм подобається дивитися на вулицю, а не на робочі зони. Таким працівникам легше обмінюватися інформацію, не відволікатися на інших і концентрувати увагу на ключових завданнях.

До слова, найнижчий рівень працездатності показують ті, кому доводиться вибирати місце біля стіни або з видом на величезний офіс. Тому формат open space, який набирає популярності у багатьох країнах, не завжди позитивно позначається на якості роботи.

Нагадаємо, з 1 вересня в Україні стартує новий навчальний рік 2021-2022 в умовах, коли пандемія не відступає, а продовжує бушувати, адже коронавірус став ще небезпечніше, через мутації з'явилися його нові штами. Про це йдеться в офіційному повідомленні Департаменту освіти і науки України.

Так, у департаменті рекомендують схвалити рішенням педагогічних рад програму навчальних закладів в умовах карантину з урахуванням рівня епідопасності.

"Особливу увагу звертаємо на те, що в разі встановлення "жовтого" або "помаранчевого" рівня епідемічної безпеки заборонено відвідування навчального закладу в разі відсутності у більш ніж 20% працівників закладу документа про проходження повного курсу вакцинації, також заборонено приходити в заклад у разі перебування на самоізоляції через контакт із зараженою коронавірусом особою більше 50% учнів і вчителів, заборонено приходити в школи особам, які не є учасниками освітнього процесу", — йдеться у повідомленні департаменту освіти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини